POKUŠAO DA UBIJE MUŠKARCA NA KOPANIKU: Uhapšen napadač

Autor:

Hronika

11.12.2021

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzom akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Raški rasvetljeno je krivično delo ubistvo u pokušaju i zbog osnova sumnje da je izvršio ovo krivično delo uhapšen je A.M.(1992) iz Beograda.

POKUŠAO DA UBIJE MUŠKARCA NA KOPANIKU: Uhapšen napadač

Foto: Ilustracija: republika.rs, Pixabay

Sumnja se da je A.M. juče,ispred ugostiteljskog objekta na Kopaoniku, nožem naneo teške telesne povrede tridesetšestogodišnjem muškarcu koji je prevezen u Kliničko-bolnički centar Srbije u Beogradu.

A.M. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.

Do incidenta na Kopaoniku došlo je sinoć oko 23 sata, kada je muškarac napao dvojicu Čačana, naneviši jednom ubodne rane nožem u delu vrata i stomaka, dok je drugi zadobio teške telesne povrede.

- Momci iz Čačka su ne nalazili na tim bildingu na Kopaniku, gde su nakon završetka otišli do brze hrane, gde je nastao haos. Gledao sam video snimak, dečko se zaleteo sa deset metara, i ničim izazvan izvadio nož i izbo mladića a drugog je prebio, naneviši mu teške telesne povrede - kazao je za RINU, jedan od očevidaca.

Mladić koji je izboden zbrinut je prvo u zdravstvenu ustanovu u Novom Pazaru, a zatim je transportovan u Beograd jer mu je život ugožen.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading