MONSTRUM MAJU LIKVIDIRAO U KRALJEVU PA JE MRTVU VOZIO 120 KILOMETARA!? Još traje potraga za ubicom žene pronađene u Ibru kod Tutina!

Autor:

Hronika

13.11.2021

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijske patrole iz Tutina, Novog Pazara i okolnih gradova, i dalje tragaju za M. P. (55) iz Tutina, koji je osumnjičen da je ubio Maju Odalović (35) iz Kraljeva, čije je telo u četvrtak popodne nađeno u kanjonu Ibra blizu Tutina, kilometar uzvodno od mesta Ribariće.

Republika

Foto: Printskrin/Sandžačka TV mreža/facebook

Maja Odalović je najverovatnije ubijena u automobilu pa bačena u vodu

O M. P. se u Tutinu moglo saznati tek da nije imao neki stalni posao, iza sebe ima brak koji je davno razveden, živeo je boemski, često posećivao kafane, povremeno je putovao u Nemačku, gde je radio.

Kako je potvrdio Edis Arifović, zamenik višeg javnog tužioca u Novom Pazaru, nađen je i automobil "golf 4" čiji je vlasnik M. P., i koji je forenzički pregledan u potrazi za odgovarajućim dokazima.

- Osumnjičeni je mogao da pobegne na Kosovo, prelaz Brnjak je na samo petnaestak kilometara, a do granice sa Crnom Gorom je nešto manje. Ovo je prostrano, nenastanjeno, pošumljeno područje, jako težak teren, što je osumnjičeni lako mogao da iskoristi i pobegne ili se sakrije. Pitanje je i koliko je vremena prošlo od ubistva do pronalaženja tela, odnosno, koliko je vremena za bekstvo imao - kaže izvor Kurira upućen u detalje istrage.

Još sa sigurnošću nije utvrđeno gde je Maja ubijena, ali postoje indicije da je likvidirana u automobilu u Kraljevu, a da je potom mrtva dovezena 120 kilometara dalje, do Ribarića, pa bačena u Ibar.

- Jedino što je izvesno jeste da telo nije dugo bilo u hladnoj vodi ove reke. Blizu mesta na kome je nađena krv, poliija je ubrzo pronašla i delove ženske odeće, jaknu bez rukava i žensku kapu - kaže naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading