GRAĐANI SE OPRAŠTAJU OD BAKE KOJA JE NASMRT PRETUČENA NA NOVOM BEOGRADU: Policija traga za nepoznatim počiniocima ovog gnusnog dela

Autor: Republika

Hronika

09.12.2021

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Novom Beogradu između utorka i srede, došlo je do jezivog ubistva kada je grupa nepoznatih ljudi pretukla stariju ženu, koja je nakon toga smeštena u bolnicu u kojoj je izdahnula.

GRAĐANI SE OPRAŠTAJU OD BAKE KOJA JE NASMRT PRETUČENA NA NOVOM BEOGRADU: Policija traga za nepoznatim počiniocima ovog gnusnog dela

Foto: twitter.com/printscreen

Baka Stojanka

Baka Stojanka je bila osoba koju su mahom poznavali stanovnici bloka 45 na Novom Beogradu.

Korisnici društvenih mreža se opraštaju od baka Stojanke.

Poslednji pozdrav baka Stojanki iz Bloka 45. Svako ko je bilo kada prošao pored Maksija imao je priliku da je upozna. Neki monstrumi su je pretukli, umrla je u bolnici. Neka počiva u miru – piše na Tviter nalogu.

Pre izvesnog vremena na grupi stanovnika ovog dela prestonice povela se priča o misterioznoj ženi koja je praktično živela u centru bloka i koja nije želela da ide kući, iako je znala da joj je u blizini dom.

Od posledica demencija bila je nesposobna da se stara o sebi, a mnogi žitelji su joj pomagali.

 

 

Baka je ubijena u noći između 8. i 9. decembra, od za sada, nepoznatih počinilaca. Nešto kasnije je preminula od posledica prebijanja, nakon kratke kome u KBC Zemun.

Nedaleko od mesta zločina nalazi se policijska stanica, a kako mediji prenose, pokrenuta je istraga koja će rešiti svirepo prebijanje posle kog je izgubljen jedan život.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Baka neka

10.12.2021 07:21

E, bas zivimo u bezbednoj drzavi....!😣

PecaPeca

10.12.2021 08:18

@Baka neka - Nije drzava kriva , pojedinci su skrenuli. Laka joj zemlja. Zalosno

hm

10.12.2021 13:13

Prvo bih ispitao vlasnike okolnih lokala, njima je mogla da smeta jer je spavala tu