DŽONIĆ MRTAV HLADAN POGLEDOM ISPRATIO SPUŠTANJE SANDUKA U RAKU: Ubica bez trunke emocija prisustvovao sahrani rođaka koje je svirepo likvidirao (VIDEO)

Autor: Marko PANTIĆ

Hronika

22.10.2021

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Džonić koji je osumnjičen da je oteo i ubio Gorana, Gordanu i njihovu ćerku Lidiju Đokić, na sahrani u Aleksincu 7. oktobra 2021. godine nemo je posmatrao ispraćaj na večni počinak svoje rođake.

Republika

Foto: ST/V. Lukić

Goran Džonić na sahrani porodice Đokić

Džonić je kako su zabeležile naše kamere tokom opela na groblju stajao mrtav hladan pored pogrebnog vozila, i posmatrao kako se iznose sanduci tragično nastradale porodice. 

Ekipa Republike uspela je da zabeležili trenutak kada je u raku spuštan kovčeg sa tragično nastradalom Gordanom, te se u jednom momentu vidi osumnjičeni za ubistvo Goran Džonić  koji je pogledom ispratio celu proceduru. 

OVAKO JE UBICA NAMAMIO ĐOKIĆE U KLOPKU: Džonić skuter iskoritsio kao mamac, presreo ih na raskrsnici

JEZIVA STVAR OSVANULA PORED UMRLICE PORODICE ĐOKIĆ: Običaj ili skrivena poruka? (FOTO)

UBICA ĐOKIĆA PREVARIO POLIGRAF: Rođak se zbog JEDNE stvari PROVUKAO na ispitivanju!

 

Podsećamo, u prostorijama koje koristi Džonić pronađeni su brojni dokazi koji upućuju da je učestvovao u krivičnom delu, te je na osnovu toga i uhapšen. On je, kako se sumnja, unapred sve isplanirao, pripremio naftu, našao rupu gde će zakopati tela, odveo ih tamo i izvršio monstruozan zločin.

OČEKUJE SE NOVO HAPŠENJE ZA SVIREPO UBISTVO PORODICE ĐOKIĆ: Džonić nije sam učestvovao u zločinu

KOMŠIJE NEMAJU LEPO MIŠLJENJE ZA OSUMNJIČENOG DŽONIĆA: Navikao da živi u raskoši, nije podnosio poraz

 

Osumnjičeni i žrtve su bili veoma bliski i znali su se celog života, navodno nikada nisu imali međusobnih problema. Džonić je živeo svega četiri kuće od porodice Đokić.

 

MESTO GDE SU OTELI PORODICU ĐOKIĆ: Misteriozno ubistvo koje je potreslo Srbiju!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Suzana

22.10.2021 11:00

ovo je zaista strasno...kakvih sve ne(ljudi) ima. Saucesce porodici koja je morala jos i ovaj sok doziveti. Svaka casi i respekt za policiju.

Odgovori 32 5
Tuga

22.10.2021 14:09

E sad bi on trebao mnogo gore da zavrsi i svi njegovi, tuga!!!!! Jadna ova zena, sta ce njoj zivot sad kad nema nikog... Joj bozeee

Odgovori 21 7
007

22.10.2021 16:01

Eto shta uradi budala za novac.unishtio familiju brata od tetke i svoju, nedajte mu da umre jish duge godine, ne zalite ga,nek strada na stud,vrucinu,dati mu losha hrana,,,zveruuuuuuuu shta si dobio.????

Odgovori 14 2
Mala

23.10.2021 08:40

@007 - Uzas,ne daj Boze nikom ovo...Da sam na babinom mestu ne bi postojao dan za njih,osveta bi bila gora nego sto je Dzonic uradio ili ko vec....