KOMŠIJE NEMAJU LEPO MIŠLJENJE ZA OSUMNJIČENOG DŽONIĆA: Navikao da živi u raskoši, nije podnosio poraz

Autor: Republika

Hronika

22.10.2021

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

​Hapšenje Gorana Džonića iz Moravca za ubistvo brata od tetke Gorana Đokića (57), snahe Gordane (56) i dvadesetpetogodišnje bratanice Lidije nije bilo iznenađenje za one koji ga dobro poznaju

Republika

Foto: facebook

Goran Džonić likvidirao brata Gorana, njegovu ženu i bratanicu Lidiju

Verovatno iz tog razloga u čitavom Moravcu sinoć gotovo niko nije hteo da komentariše ovaj događaj.

Komšije ubice tročlane porodice ili su izbegavali novinare ili tvidili da za njegovo hapšenje nisu ni čuli. Ipak, jedan čovek koji ga odlično poznaje, odlučio je da kaže šta o njemu zna. I nije imao lepe reči...

- Roditelji su mu radili u inostranstvu, tamo su i penziju dočekali, u njihovoj kući je uvek bilo puno novca. Goran je bio razmažen, naviknut da ima para kao blata, i sve je u životu završavao novcem. Imao je uvek najbolje motocikle i automobile. Nije podnosio poraz, niti da bude drugi... Mislim da je to razlog što nije voleo brata koji je postajao sve imućniji - navodi naš sagovornik.

Republika

Foto: facebook.com/printscreen

Goran Džonić likvidirao brata Gorana, njegovu ženu i bratanicu Lidiju

Kaže da je s obzirom na svoje profesionalno iskustvo u Goranu prepoznao brutalnost koja će dovesti do stravičnog zločina.

- Njegove kolege i drugovi su ga smatrali veoma lošim čovekom, a i ja isto. Nizak je rastom ali veoma nezgodan, prgav i osvetoljubiv. Radio je kao vatrogasac, a pred kraj službovanja postao je komandir vatrogasne jedinice u Aleksincu. Te njegove osobine posebno su se ispoljile kada je postao rukovodilac, podređeni su imali mnogo problema sa njim. Otišao je u invalidsku penziju, koliko je meni poznato kao psihički bolesnik, ali mislim da to nije, da je smuvao neku dijagnozu parama da bi se penzionisao - priča naš izvor.

Goran je osumnjičen da je u noći između 26. i 27. septembra presreo rođake prilikom povratka iz sela Moravac kući u Aleksinac i na još neutvrđen način naveo ih da odu do zabačenog područja zvanog "Dudine Bare". Tamo je ubio sve troje, tela zapalio a zatim ih bacio u jamu. Njihovo vozilo odvezao je 12 kilometara dalje u priobalje Južne Morave na području Tešice i zapalio ga. Navodno je osumnjičen jer je na imanju jednog od sinova pronađen ukradeni novac i neki predmeti koji ga povezuju sa zločinom.

Novinar Telegrafa je 30. septembra razgovarao sa njegovim ocem Gradanom koji je pokazao brigu za nestalu rodbinu, ali se nadao da su samo oteti. Međutim, nakon što su pronađena tela Đokića, u njihovu kuću novinari više nisu bili dobrodošli.

(Reublika/Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zoran

22.10.2021 07:26

U malim mestima je to standard: kad ih pitaš svi imaju najlepše mišljenje o svima, a zapravo na prste jedne ruke može se izbrojati ko se uopšte podnosi. Ovo ubistvo je slika i prilika takvog stanja. Uvaženi meštanin vrti veliki novac i zelenaši, zamerio se mnogima, rodbina ljubomorna što nema od toga nikakve korisi. A svi bi da lepo žive sa što manje rada.

Odgovori 73 9
pinokio

23.10.2021 03:07

ovo samo govori kolika smo olos od ljudi . Ziveo sam u USA 31 godinu i prvih 5 sam se intenzivno druzio sa Latinosima . Kod njih brat moze samo da izgine za brata ili sestru , te porodicne veze su veoma jake i nema takvih stvari kao kod nas . Mi smo tu bas velika olos , ljubomorni , zavidni . zlobni . Meni je rodbina dugovala dosta , otpisem im dugove , ali prestanem da im vise zajimam . Kazem im ako vam treba eno vam banke pa uzmi kredit i voljno Znam da me ne vole ali zaboli me ona stvar , dok sam ja radio oni su se zajebavali . Mogli su dici dupe i otici kao i ja u tudji svet . Mislite da je nama bilo lako tamo u tudjini . A ovog olosa na DOZIVOTNU i resen problem .

Odgovori 17 5