JEZIVA STVAR OSVANULA PORED UMRLICE PORODICE ĐOKIĆ: Običaj ili skrivena poruka? (FOTO)

Autor: Republika

Hronika

22.10.2021

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlo je skoro mesec dana od ubistva tročlane porodice Đokić, a nove informacije vezane za ovaj zločin otkrivaju se iz dana u dan.

Republika

Foto: printskrin

Goran, Lidija i Gordana Đokić ubijeni zbog novca

Čitav slučaj ubistva dogodio se pod velom misterije i od početka je probudio veliku zainteresovanost građana, a novi detalji ovog monstruoznog zločina ne prestaju da šokiraju.

Međutim, osvanuo je i jedan čudan detalj isped kuće tragično ubijenih Gorana i Gordane i njihove ćerke Lidije. Na ulazu na crnoj tkanini, gde je umrlica, nalazi se i prikačen novac, i to nekoliko hiljada dinara pričvršćenih zihernadlama.

Običaj darivanja novca pokojnicima zadržao se i u našim krajevima, ali je običaj da se stavi ili u sanduk pokojnika ili da se daruje porodici preminulog.

Pogledajte prizor:

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Ostavljen novac pored umrlice porodice Đokić

Mnoge je začudila ova pojava. Ostaje nepoznato da li je u pitanju neki narodni običaj i verovanje, ili je novac ostavljen zbog aludiranja da su baš zbog njega Đokići ubijeni.

Juče je uhapšen prvi osumnjičeni za ubistvo tročlane porodice. Priveden je Goranov brat od tetke koji je živeo samo nekoliko metara od rođaka, a kod koga su pronađeni novac i predmeti koji su navodno povezani sa ubistvom.Prema pisanju medija, bili su veoma bliski i često su se družili. 

(Reublika/Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading