UBICA ĐOKIĆA PREVARIO POLIGRAF: Rođak se zbog JEDNE stvari PROVUKAO na ispitivanju!

Autor: Republika

Hronika

22.10.2021

10:18

Goran Džonić koji je osumnjičen da je oteo i ubio Gorana, Gordanu i Lidiju u jednom trenutku je prošao poligrafsko testiranje. Prema navodima medija, budući da je Džonić dijabetičar, on nije pogodna osoba za poligrafsko ispitivanje, te da je tako uspeo da "prevari poligraf".

facebook

Goran Džonić

Goran Đokić je bio je veoma nepoverljiv, a jedino je verovao svom rođaku, koji mu je navodno prao kola u kojima je držao pare. Prema nezvaničnim saznanjima, bili su veoma bliski i često se družili.

U prostorijama koje koristi Džonić pronađeni su brojni dokazi koji upućuju da je učestvovao u krivičnom delu, te je na osnovu toga i uhapšen. On je, kako se sumnja, unapred sve isplanirao, pripremio naftu, našao rupu gde će zakopati tela, odveo ih tamo i izvršio monstruozan zločin.

Osumnjičeni i žrtve su bili veoma bliski i znali su se celog života, navodno nikada nisu imali međusobnih problema. Džonić je živeo svega četiri kuće od porodice Đokić.

Ministar Aleksandar Vulin je naveo i da je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj porodici, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su koji su bili deo ovog zločina.

Prema rečima novinara Mladena Mijatovića sa TV "Pink" , Goran Džonić je uhapšen pod sumnjom da je učestvovao u krivičnom delu teško ubistvo i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, a u narednom periodu očekuje se hapšenje bar još jedne osobe za koju se sumnja da je učestvovala u trostrukom ubistvu, prenosi Mondo.

Komentari (2)

Loading
ljubica

22.10.2021 14:28

U ovom slučaju se ide na poligraf sve dok se ne dokaže da nisi prošao. A kud ćeš većeg stresa nego kada te optuže bez dokaza za trostruko ubistvo? I hoće li sad celo selo ponovo na poligraf?

Hajrudin

23.10.2021 07:11

A gde on te pare zaradi te vile i auta. Najverovatnije na autoputu kao policajac od stranih drzavljana