NOVI DETALJ U ISTRAZI UBISTVA ĐOKIĆA: Policija u potrazi za CRVENIM automobilom i misterioznom prikolicom!

Autor:

Hronika

18.10.2021

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri mesta su targetirana u selu Moravac gde su kamere na kućama i radnjama zabeležile kretanje vozila "folskvagen pasat" kojim se 26. septembra porodica Đokić vraćala iz ovog sela u Aleksinac gde su stanovali, a gde im se gubi svaki trag.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Goran, Lidija i Gordana Đokić

Policija je u subotu izašla u do sada najvećem broju sa petnaestak vozila jer su pretraživali teren kako bi utvrdili gde se video ne samo "pasat" već i manji crveni auto čije se kretanje podudara sa putanjom kojom su išli Goran (47), Gordana (46) i Lidija (25). Nepoznanicu ostavlja i činjenica da su se tražeći po selu informacije, raspitivali i za prikolicu na dva točka. Za sada je nejasno da li je prikolica bila zakačena za taj automobil crvene boje.

Ova porodica je oteta, ubijena i spaljena 26. septembra posle ponoći, a nestanak je prijavljen 29. septembra što znači da su krvnici imali puna tri dana prednosti nad policijom. Njihova tela su nađena u blizini separacije šljunka u Moravcu, a "pasat" sedam ili osam kilometara dalje, u njivama između sela Trnava i Tešica, blizu obale Morave.

Policija se u subotu "razmilela" po Moravcu, ali i na mestima gde je viđen mali crveni auto.

- U Moravcu nakon ponoći, pogotovo nedelju na ponedeljak, nema mnogo vozila tako da je taj manji crveni automobil sigurno viđen. Pitanje je čemu je prikolica služila, ako je zaista imala neku namenu odnosno ako su zaista ubice bile u tom automobilu. Ta tri mesta, kod skvera u Moravcu, prilikom prelaska pruge i kod česme su potencijalne lokacije gde su Đokići mogli da budu presretnuti i oteti. Tu se verovatno video i taj manji automobil. Policija je pretraživala deo oko Morave u Moravcu ne bi li otkrili gde su vozilo i prikolica. Uzeli su nam svima brojeve lične karte i imena i prezimena pa i brojeve telefona - kažu meštani, prenosi Kurir.

Za sada se spominje novac kao motiv ovog zločina jer je Goran često sa sobom nosio više desetina hiljada evra.

Za sada se ne oglašavaju ni policija ni nadležno tužilaštvo da približe sliku svog napretka u istrazi o najmonstruoznijem ubistvu koje je u poslednje vreme potreslo Srbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading