OVO JE ZAPALJENI AUTOMOBIL PORODICE ĐOKIĆ! Ostala samo olupina! ZBOG NEPRISTUPAČNOSTI TERENA IZVUČEN VILJUŠKAROM! (FOTO)

Autor:

Hronika

03.10.2021

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Automobil porodice Đokić koji je pronađen juče u naselju Tešići nekoliko sati pre nego što su pronađena i njihova tela, totalno je spaljen.

Republika

Foto: Printskrin

Zapaljeni automobil porodice Đokić

Kamion šlep šlužbe, zbog nepristupačnosti terana, nije mogao  da se probije do vozila već je zapaljen pasat izvučen viljuškarom.

Inače, automobil ubijene porodice zapaljen je na nepristupačnom terenu, a kamera ga je snimila u 02.20 sati juče ujutro.

Goran, Gordana i njihova ćerka Lidija Đokić ubijeni su najverovatnije iste noći u kojoj im se izgubio trag, između ponoći i dva sata ujutru, nakon čega je ubica njihova tela zapalio u šipražju u ataru sela Moravac, a onda ih prekrio granjem i lišćem, a njihov automobil, "pasat" odvezao do atara sela Tešice i tu ga zapalio u pokušaju da prikrije sve tragove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mira

03.10.2021 21:56

Kad pre zaardjala ta olupina?