TELEFONI UBIJENIH I SPALJENIH ĐOKIĆA JOŠ NISU NAĐENI! Ubica ih negde bacio!? TELA BILA NEPREPOZNATLJIVA, EVO KAKO SU IDENTIFIKOVANI!

Autor:

Hronika

03.10.2021

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutro nakon otkrića tela ubijenih članova porodice Đokić, koja je nestala u ponedeljak ujutru, policija prikuplja dokaze na mestu gde je pronađeno vozilo porodice Đokić, kao i leševi ubijenih.

Republika

Foto: Tanjug/TV ZONA PLUS

Policija na mestu gde su nađena tela Đokića

Policija i danas na području Tešice pregleda ostatke vozila koje je juče ujutru pronađeno u ataru sela. Školjka automobila "VW passat" pronađena je na području obraslom rastinjem, zbog čega je bilo i nemoguće uočiti vozilo iz helikoptera.

Kako Telegraf.rs saznaje, telefoni članova porodice Đokić još nisu pronađeni, već policija za njima i dalje traga. Veruje se da ih je ubica bacio nakon izvršenog zločina.

Brojne forenzičke ekipe i dalje pažljivo češljaju teren u potrazi za dokazima koji će pomoći da se rasvetli ovo teško trostruko ubistvo koje je šokiralo Srbiju.

Podsetimo, spaljena tela porodice Đokić, za kojom se tragalo danima, Gorana (57), njegove supruge Gordane (56) i ćerke Lidije (25) pronađena su u subotu u ataru sela Moravac kod Aleksinca u potpuno neprepoznatljivom stanju.

Telo muškarca identifikovano je na osnovu otiska prsta, dok je telo žene identifikovano po narukvici. Mesto gde su tela pronađena od samog sela nalazi se na oko tri do četiri kilometara. Đokići su, kako se sumnja, ubijeni iz koristoljublja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zora

03.10.2021 12:44

Vratiti smrtnu kaznu za ovakve monstume.