SVA RODBINA I PRIJATELJI UBIJENE PORODICE ĐOKIĆ IZ ALEKSINCA IDU NA POLIGRAF! Ubijeni jer im je neko dugovao novac!?

Autor:

Hronika

03.10.2021

06:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran, Gordana i njihova ćerka Lidija Đokić ubijeni su najverovatnije iste noći u kojoj im se izgubio trag, između ponoći i dva sata ujutru, nakon čega je ubica njihova tela zapalio u šipražju u ataru sela Moravac, a onda ih prekrio granjem i lišćem, a njihov automobil, "pasat" odvezao do atara sela Tešice i tu ga zapalio u pokušaju da prikrije sve tragove.

Republika

Foto: printskrin

Ubijena porodica Đokić iz Aleksinca

Motiv svirepog ubistva tročlane porodice najverovatnije je novac, tačnije dug koji je neko imao prema Goranu koji je držao menjačnicu u Aleksincu i, prema nezvaničnim informacijama, povremeno je i davao novac na kamatu.

Kako nezvanično Blic saznaje, policija će narednih dana poligrafski ispitati rodbinu, prijatelje i poznanike porodice Đokić kako bi proverili da li su informacije koje su im davali u danima nakon njihovog nestanka bile tačne.

Ono što je u ovom slučaju posebno čudno je to što niko od ispitanih ljudi nije rekao ništa što bi moglo da ukaže zbog čega bi neko mogao da naudi Đokićima. Policija je zapaljeni automobil, a potom i njihova tela, pronašla detaljnim operativnim radom i "češljanjem" ogromnog terena u okolini Aleksinca.

Podsetimo, tročlanoj porodici svaki trag izgubio se u noći između nedelje i ponedeljka kada su iz Moravca, gde su proveli dan s Goranovom majkom, oko ponoći krenuli ka svom stanu u Aleksincu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading