NOVI DETALJI: PRONAĐENA RUKA U ŠIPRAŽJU, SUMNJA SE DA IMA VEZE SA PORODICOM ĐOKIĆ!

Autor: Republika

Hronika

02.10.2021

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ataru sela Moravac danas je pronađena ruka koja viri iz šipražja, a prema prvim informacijama, kako mediji prenose, sumnja se da ovo otkriće ima veze s nestankom porodice Đokić iz Aleksinca.

Foto: Tanjug/TV ZONA PLUS

Pronađena ruka u ataru sela Moravac

Nedaleko od spaljenog pasata nestale porodice Đokić pronađena su tela o kojima se u ovom trenutku ne zna ništa.

Reč je o zasad nezvaničnoj i nepotvrđenoj informaciji. Naime, zasad nije poznato čija su tela pronađena i koliko ih je, a sumnja se da su u pitanju nestali Đokići.

Trenutno je na licu mesta policija, koja je obezbedila mesto zločina. Čekaju se forenzičari iz Beograda, nakon čega će se znati da li je reč o nestaloj porodici, prenosi Pink.

Pozivajući se na izvor blizak istrazi, mediji navode da je pronađena i je ruka u ataru sela Moravac, a sumnja se da ima veze sa nestalom porodicom.

Foto: Tanjug/TV ZONA PLUS

Policija pretražuje selo

Ranije danas je pronađen automobil, koji je zapaljen. Odmah je ustanovljeno da je reč o vozilu porodice Đokić, za kojom se tragalo od nedelje.

Inače, Goran (57), njegova supruga Gordana (56) i ćerka Lidija (25) Đokić poslednji put su viđeni 26. septembra u selu Žitkovac, opština Aleksinac, odakle su se svojim "folksvagenom pasat" crne boje uputili ka Aleksincu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading