PRVA IZJAVA DRAGANA BJELOGRLIĆA: Otkrivamo šta je glumac poručio posle saslušanja u Tužilaštvu!

Autor: Republika

Hronika

24.08.2021

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Dragan Bjelogrlić, koji je zverski pretukao reditelja Predraga Gagu Antonijevića u niškom hotelu "Ambasador" u ponedeljak ujutru, oglasio se posle saslušanja u Tužilaštvu.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Dragan Bjelogrlić vidno nasmejan nakon ukidanja pritvora

U prvoj izjavi nakon saslušanja u Tužilaštvu, koje je odlučilo da mu ukine pritvor, o čemu je Republika već pisala, glumac je rekao da mu je "žao što je naseo na provokaciju".

- Godinu ipo dana trpim njegove provokacije - kazao je Bjelogrlić obraćajući se okupljenim novinarima i pokušavajući da nađe opravdanje za svoj skandalozni postupak.

Bjelogrlić je rekao i kako je, prema njegovoj verziji događaja, došlo do incidenta.

- Antonijević mi je dobacio kada sam krenuo do vecea. Žao mi je što sam naseo na provokaciju, pogrešio sam - rekao je Bjelogrlić.

Podsetimo, Republika je prva objavila video snimak na kome se vidi kako Bjelogrlić prilazi stolu za kojim je Antonijević sedeo sa prijateljima i nekoliko puta ga pesnicama udara po glavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stefa

24.08.2021 12:45

Ćuti lažove. U zatvor nekoliko meseci da se popraviš.

Odgovori 14 5