DA LI ĆE BJELOGRLIĆ BITI OVAKO DOBRO RASPOLOŽEN I POSLE SASLUŠANJA?! Glumac se cereka ispred Tužilaštva, izgovorio samo nekoliko rečenica! (VIDEO)

Autor: Republiak

Hronika

24.08.2021

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Dragan Bjelogrić, koji je mučki nasrnuo na reditelja Predraga Gagu Antonijevića na saslušanje u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu je stigao vidno raspoložen kao da nije glavni vinovnik incidenta koji se dogodio ponedeljak u zoru u niškom hotelu "Ambasador".

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Dragan Bjelogrlić vidno raspoložen stigao na saslušanje

 

Kao što se može videti na snimku koji ekskluzivno objavljujemo, Bjelogrlić se sve vreme osmehuje, a okupljenim novimarima mahao je čak i iz policijskog automobila.

Pred sam ulazak u zgradu Tužilaštva, Bjelogrlić je srdačno pozdravio novinare i upitao ih "kako su".

Na pitanje novinara kako je on, Bjelogrlić je kratko odgovorio: "Dobro smo, dobro".

 

 

 

Da li će tako i ostati nakon saslušanja ostaje da se vidi, s obzirom na to mu preti čak do pet godina zatvora, ukoliko se pokaže da su povrede koje je naneo reditelju teške telesne povrede.

Prema krivičnom zakoniku Srbije, ukoliko su Antonijevićeve povrede lakše, o čemu bi trebalo da odlučuju sudski veštaci, propisana je kazna do tri godine zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading