UKINUT PRITVOR DRAGANU BJELOGRLIĆU! (VIDEO)

Autor: Republika

Hronika

24.08.2021

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumcu Draganu Bjelogrliću, koji je mučki pretukao reditelja Predraga Gagu Antonijevića, odlukom Osnovnog tužilaštva u Nišu ukinut je pritvor, saznaje Republika.

Republika

Foto: ST/N.Pančić, Tanjug/T. Valič

Predrag Gaga Antonijević i Dragan Bjelogrlić

Odluku Tužilaštva novinarima Republike koji su i Nišu saopštio je Vladimir Stanojević, zamenik javnog tužioca.

- Danas je u prostorijama Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu u svojstvu osumnjičenog saslušan Dragan Bjelogrlić na okolnosti izvršenja nasilničkog ponašanja. Osumnjičeni je u svojoj odbrani u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela i izrazio žaljenje zbog istog. Imajući u vidu ovakvu odbaranu osumnjičenog, postupajući tužilac je odlučio da mu ukine meru zadržavanja, s tim što će krivični postupak protiv osumnjičenog biti nastavljen uz pribavljanje novih dokaza i u cilju procesuiranja osumnjičenog za navedeno krivično delo - rekao Stanojević.

Podsetimo, Bjelogrlić je u ponedeljak oko 4 sata ujutru u hotelu "Ambasador" u Nišu mučki nasrnuo na Antonijevića.

Bez vidljivog povoda, Bjelogrlić je prišao stolu za kojim je reditelj sedeo sa prijateljima i u nekoliko navrata ga pesnicom udario u glavu.

Policija ga je privela i odredila pritvor do 48 sati.

Snimak napada prvi je objavio portal Republika, a kasnije su ga preuzeli i drugi mediji i on se proširio društvenim mrežama.

 

 

 

Nakon incidenta usledile su i brojne reakcije.

Deo javnosti koji je nakolonjen opoziciji, kao što je Republika u više navrata pisala, Bjelogrlićevo divljanje naišlo je opravdanje.

Sa druge strane, predstavnici vladajućih partija mahom su osudili nasilje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zoran Atanackovic

24.08.2021 12:04

Postovani, Ako se dozvoljava ovakva bahanila , onda objavite i moj komentar. Definitivno je ovaj potez potvrdio da "Nosenje majice sa Divjakovim likom " nije bilo slucajno i da je Gdin Bjeloglic tipicni "Konvertit" - pokazao Bosnjacima i Zapadnjacima kako se treba boriti za njihove stvari. Ipak je Nice bio u pravu. Kada dajete sud o nekom " Obavezno gledajte u facu i sve dolazi na svoje mesto. Svakoga ko na bilo koji nacin pokazuje ispravnost Srbije i Srbske stvari treba kazniti. Dokle , dokle Srbijo darivas svoje tlo takvim tipovima? Hvala , Valjevac.

Odgovori 12 1
dejan

24.08.2021 12:14

ovi sto su prebili borka staje sa mjima .......

Odgovori 1 12
Stefa

24.08.2021 12:47

Ne puštajte zlotvora. Posle će da se krije i ne možete ga naći.

Odgovori 11 2