BOLESNI NAGONI BELIVUKA I MILJKOVIĆA: Izvor otkriva nove detalje iz istrage, NEVOLJA I MESER SU OD ŽRTAVA TRAŽILI I OVO!

Autor: Republika

Hronika

17.08.2021

06:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Uhapšeni kriminalac Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i njegov pajtos Marko Miljković zvani Mesar toliko su uživali u mučenju svojih žrtava da su ih na kraju primoravali da ih mole da ih ubiju.

Foto: printscreen/TVPink

Marko Miljković i Veljko Belivuk imali bolesne nagone

To dokazuju najnoviji podaci detalji iz optužnice u kojima se navodi sadržaj kriptovanih poruka koje su Belivuk i Miljković razmenjivali sa saradnicima 14. oktobra 2020. godine, kada je Lazar Vukićević na svirep način mučen i ubijen u kući strave u Ritopeku.

- E, ovde Vepar, druže, gde si, Laki? Znaš da će da te ubiju toliko... Znači da moliš da te ubiju, a imaš sreće što mi ovde deremo Crnogorce, pa ne možemo mi, jer smo se već spremili da dr**mo k**ac od Pljevalja do Beograda. Crkni, smrade ciganski, sve ćemo da vas pobijemo. Sve, sve! Znači tatu i brata ti šaljemo ekspresno - poručio je Belivuk Vukićeviću koji je vezan za stolicu čekao svoju smrt.

Foto: Društvene mreže/printscreen

Žrtva Veljka Belivuka bio je i Lazar Vukićević

Kako piše Alo, ovu metodu zverskog postupanja prema žrtvama, klan je primenjivao i na ostalim suparnicima.

- Navodo, dok su i tukli i mučili čime god su stigli, sve vreme su im se smejali u lice i pretili njihovim porodicama. Tako su prošle sve njihove žrtve. Prebijali su ih toliko da su jedva govorili. Međutim, znali su kad da stanu - u trenutku kada žele da ih žrtva preklinje da je ubiju jer ne može više da podnese batine - navodi izvor iz istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading