MISTERIOZNI KRIMINALAC KODNOG IMENA HEL RADIO JE ZA NEVOLJU! Procurele nove informacije, NJEGOVA ULOGA JE BILA KLJUČNA U OVOM DOGAĐAJU!

Autor: Republika

Hronika

07.08.2021

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja nije ubijao samo po Srbiji već i u Crnoj Gori, izjavio je na saslušanju vojnik kriminalnog klana koji se pominje kao jedan od dvojice svedoka saradnika Bojan Horvatin, nekadašnji navijač Rada.

Foto: eStock/Tanjug/Republika

Veljko Belivuk i Marko Miljković

Horvatin je na saslušanju izjavio da je Belivuk u oktobru zarobio Milana R, zvanog Mile Kapetan u štek kući u Crnoj Gori i da je tada likvidirao jednog muškarca koji je bio u stanu zajedno sa Kapetanom.

Milan R. je posle zarobljavanja poslužio Belivuku i Marko Miljkoviću da u svoju klopku, porukama sa njegovog telefona, namame najmanje dve žrtve zloglasne bande - Lazara Vukićevića i Aleksandra Šarca.

- Znali smo da nas Šarac i njegovi ljudi prate i sumnjali smo da je u to uključen i Lazar Vukićević. To smo otkrili iz prepisku na Skaju, pošto je neka osoba pod kodnim imenom Posejdon izveštavala Vukićevića o našem kretanju. Tada smo odlučili da "radimo" Vukićevića i Šarca i da saznamo što više o njihovom kretanju - rekao je Horvatin na saslušanju u SBPOK 18. jula, dan pošto je uhapšen.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

 

Kako je dodao, Belivuk i Miljković su u prepiskama koje su vodili škaljarci uvideli da izvesni Kapetan vodi poslove oko ubistava za ovu bandu, ali i finansira Vukićevića i Šarca.

- Belivuk i Miljković su shvatili da Kapetan radi o glavi i njima i njihovim saradnicima. Zato su Belivuk i Miljković i jedan njihov prijatelj koji je na "Skaju" imao nadimak Hel, ne znam mu ime, otišli u Crnu Goru da pronađu Kapetana. Tamo u Crnoj Gori otrkili su štek kuću i otišli su da ga uhapse kako bi preko njega mogli da navuku ostale škaljarce, pre svega Šarca i Vukićevića. Kada su Miljković, Belivuk i Hel upali u štek kuću, koliko ja znam, Belivuk je ubio jednog škaljarca - priča izvor Espresa.

Epilog je, kao što je Republika već pisala, poznat. Vukićević je namamljen, mučen i masakriran u kući strave u Ritopeku, dok Šarac nije naseo, ali je nekoliko dana kasnije, izrešetan u klasičnoj mafijaškoj sačekuši u naselju Belvil na Novom Beogradu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading