Aleksinog ubicu KRIJU, a jedna žena je po cenu ŽIVOTA spremna da ih RASKRINKA

Autor:

Hronika

30.07.2021

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijela Petković iz Aeksinca tvrdi da u istrazi nije saslušana osoba koja je direktni očevidac smrtonosnog udarca!

Republika

Foto: printskrin

 

Krivac za smrt aleksinačkog fudbalera Alekse Stojmenovića (26) koji mu je zadao smrtonosni udarac u vrat na rođendanskoj žurci , ni posle dva i po meseca  nije označen, uprkos pregledanim snimcima sa nadzornih kamera koje je vlasnica restorana prikrivala, zbog čega je i osuđena. Aleksinac potresaju priče o tragičnoj smrti mladića i prepričavaju se različite verzije događaja. Iz Tužilaštva nema novih detalja o istrazi. 

Tragična žurka se odigrala u restoranu  "Oaza", a posle nekoliko dana uhapšena su tri mladića koja su bili vinovnici tuče. Dvojica su u toku istrage puštena dok tek punoletni Ognjen Petković (18) i dalje boravi u pritvoru.

Majka pritvorenog mladića, Danijela Petković na sve načine pokušava da dokaže da njen sin nije zadao Aleksi kobni udarac i za Republiku je govorila vrlo emotivno. 

- Moj sin je u zatvoru 73 dana bez imalo krivice. Na snimku se vidi da Ognjen nije ni dotakao Aleksu. Dete mi se upropašćava i ja ne mogu da sedim skršetenih ruku. Moram da dokažem istinu po cenu života - kaže plačući Danijela. 

Ona kaže da se Aleksin napadač, odnosno mladić za kojeg tvrdi  da je maloletan prikriva preko uticajnih ljudi u lokalnom pravosuđu i spremna je da to javno iznese. Očajna majka pritvorenog mladića kaže da porodica koja je slavila te noći punoletstvo u restoranu krije istinu o tragediji. 

Danijela ističe da krunski svedok Miljana Stanković nije saslušana iako se i na snimku jasno vidi da ona vuče za ruku mladića koji je udario Aleksu u vrat. 

- Prave krivce štite sudije i tužioci preko kumovskih i rodbinskih veza. Svi su oni korumpirani i prikrivaju istinu, odnosno ne rade ono za šta su plaćeni. Miljana Stanković je te noći bila gošća na proslavi i stajala je uz nastradalog i morala je da vidi ko ga je udario flašom u potiljak! Uprkos tome ona nije saslušana u policiji, ni u tužilaštvu. Postoji još očevidaca. Miljana je deo porodice na čijem slavlju je ubijen Aleksa. Na snimku sa kamera se vidi da Miljana pokušava da odvoji napadača od Alekse i da se posle toga panično drži za glavu, dok se na drugom snimku iz dvorišta Miljana je unezverena i kreće se uznemireno, kao i ostali članovi njene porodice - ispričala je Petkovićeva za Republiku. 

Ono što posebno naglašava majka slobode lišenog Ognjena je da je 89 sekundi sa snimka izbrisano i da to baca dodatnu sumnju da se prikriva osoba koja je ušla iz dvorišta i zadala kobni udarac mladiću preminulom u bolnici nakon ukazane hitne pomoći. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading