SPRŽILI MU NOGE VRELIM ULJEM! Planirao je UBISTVO Velje Nevolje, evo kako su mu se osvetili KAVČANI!

Autor:

Hronika

29.07.2021

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici "kavačkog klana" spržili su vrelim uljem noge "škaljarcu" Janku Vukadinoviću, koji je u januaru iz zatvora organizovao neuspeli atentat na Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u Tivtu.

RepublikaFoto: Ilustracija: Republika.rs, Tanjug/Rade Prelić, MUP Srbije
Foto: Ilustracija

Petorica pripadnika "kavačkog klana" su pre oko tri nedelje u zatvoru "Spuž" u Podgorici vrelim uljem polili "škaljarca" Janka Vukadinovića, a na isti način su pre dva dana spržili još jednog "škaljarca", R. K. zbog čega su kažnjeni samicom.

Kako su preneli crnogorski mediji, "kavčani" su prekjuče iskoristili priliku kada je R. K. u pratnji stražara prolazio pored njihove ćelije.

- U tom trenutku neko od pritvorenika je kroz otvor na metalnim vratima ćelije prosuo vrelo ulje na noge R. K. Srećom, on nije teže povređen, a istraga bi trebalo da utvrdi kako su pritvorenici došli do vrelog ulja. Inače, R. K. je iza rešetaka zbog sumnje da je dilovao narkotike za 'škaljarski klan" - preneli su tamošnji mediji i dodali da se slična situacija desila i Janku Vukadinoviću.

- Pritvorenici su tada polomili otvor na vratima ćelije i to prikrili od stražara. Kada su čuvari sprovodili Vukadinovića u šetnju, 'kavčani' su kroz otvor na vratima prosuli vrelo ulje na njega. Vukadinović je tom prilikom zadobio teške opekotine nogu - preneli su mediji.

Inače, Vukadinović se nalazi u pritvoru zbog šverca droge i učestvovanja u dvostrukom ubistvu u centru Podgorice kada su krajem marta 2018. godine u lokalu "Forum" likvidirani Miloš Šaković i slučajna žrtva Radivoje Jovanović. Kao direktan izvršilac označen je Podgoričanin Marko Jovanović, dok su Vukadinović i njegov brat Predrag bili optuženi da su ubicu dovezli do centra grada i sačekali ga na određenoj lokaciji nakon likvidacije.

RepublikaFoto: e-stock/P. JOVANOVIĆ
Zatvor u Spužu

U međuvremenu, crnogorsko Specijalno državno tužilaštvo prikupilo je nove dokaze protiv Vukadinovića, koji se tereti i da je iz zatvora pripremao likvidaciju Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u Tivtu, koji su držali ogranak "kavačkog klana" u Srbiji. Ovo ubistvo sprečile su crnogorske bezbednosne službe.

- Vukadinović se sumnjiči da je iz spuškog zatvora u januaru u Tivtu organizovao ubistvo Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koji su tada bili u gostima kod Radoja Zvicera, vođe "kavačkog klana". Tada su kao članovi bande koja je trebalo da ubije Belivuka i Miljkovića uhapšeni Radovan Stanišić, Mile Jovanović i Goran Marković - pišu crnogorski mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading