SUROVA OSVETA! Belivuk navijača ISEKAO NA KOMADE jer je bio LJUBAVNIK žene jednog člana njegove grupe!

Autor: Republika

Hronika

16.05.2021

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Nestali navijač, kog je, kako se sumnja, otela grupa Velje Nevolje, brutalno je ubijen jer se oglušio o upozorenja da se više ne viđa sa suprugom pripadnika ove kriminalne organizacije.

Foto: MUP Srbije, ST/Dragan Kadić, Tanjug/Rade Prelić

Klan Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, kako se sumnja, oteo je i ubio jednog navijača, za kog su verovali da je bio u ljubavnoj vezi sa suprugom jednog člana ove kriminalne organizacije. Veljin klan je ovog navijača namamio u vikendicu u Ritopeku, a onda su ga, kako se sumnja, kao i ostale žrtve, mučili, likvidirali i isekli na komade. U ovom slučaju bili su još suroviji jer se radilo o brutalnoj osveti zbog navodne preljube.

Pištolj, kolica, beba

- Jedan od otetih mladića likvidiran je jer je član klana sumnjao da je njegova supruga duže vreme u vezi sa njim. Inače, njih dvojica se od ranije poznaju, pa je to saznanje navodno još više razbesnelo prevarenog muža. Naime, on je čuo priče po gradu da ga žena vara sa tim mladićem - priča izvor Kurira:

- Najpre je kao opomenu zapaljen njegov skupoceni automobil u centru Beograda. Međutim, mladić nije shvatio od koga mu ovo upozorenje dolazi, već je posumnjao na navijača jedne Partizanove frakcije i njegovu ekipu, sa kojima je godinama u sukobu - dodaje izvor.

Sagovornik objašnjava da je taj momak, kako se veruje, presreo tog navijača, koji je šetao dete u gradu.

- Znao je da drži pištolj u kolicima. Iznenadio ga je nasred ulice, izvukao pištolj iz torbice na kolicima, pa ga potegao na navijača, i to pred bebom! Počeo je da ga ispituje zašto mu je zapalio kola i ko stoji iza tog napada. Ovaj se kleo da nema veze sa tim. Posle ubeđivanja, nekako mu je objasnio da nema veze sa zapaljenim autom i da ne postoji problem među njima, već da mu neko drugi radi o glavi - objašnjava sagovornik.

Ljubavne poruke

Mladić je i posle opomene nastavio da komunicira sa udatom ženom iako je shvatio da je suprug saznao za njihovu vezu. Takođe mu je bilo jasno da može da nastrada, s obzirom na surove metode Belivukovog klana, o kojima se već tada pričalo, prenosi Kurir.

Foto: printscreen/TV Prva

Ćevapi od ljudskog mesa

Grupa Belivuk-Miljković uhapšena je u februaru, a klan se sumnjiči za otmice i likvidacije nekoliko osoba. U kući u Ritopeku koja je kako se ispostavilo služila za mučenje i ubistva pronađen je do sada neviđeni arsenal oružja, ali i industrijska mašin a za mlevenje mesa, sakrivena u tajnom bunkeru. Kako se sumnja ova banda bila je espozitura kavačkog crnogorskog klana, a sve vremesu bili direktno na vezi sa odbeglim Radojem Zvicerom, koji je označen kao vođa kavčana.

Predsednik Aleksandar Vučić izneo je detalje zločina koje je po nalogu Zvicera izvršavao Belivukov klan: 

- Odavde su Zviceru slali ćevape, kada se on iznervira i kaže da od nekoga želi da vidi ćevape, odavde su mu slali. To je inudstrijska mašina, tu su stavljali isečene delove. Ovo govorim Zviceru, koji je na slobodi, govorim mu da ga pozovem da me ubije, jer mu neće biti slobodne dok sam živ.

Komentari (0)

Loading