MISTERIJA! Oglasila se supruga nestalog Ranka Radoičića: Plašim se, priča se da mi je muža UBIO BELIVUKOV KLAN

Autor:

Hronika

07.05.2021

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Supruga nestalog Ranka Radoičića (39) iz Vrbasa, Milka T., čiji je automobil pronađen zapaljen na Kosovu, strahuje da je i on žrtva zloglasne grupe Veljka Belivuka. Ranko je nestao polovinom novembra prošle godine, a njegova supruga tvrdi da su njegova dokumenta pronađena na jednoj benzinskoj pumpi na Kosovu, a dan kasnije i zapaljen automobil.

Foto: ST/N. PANČIĆ/Starsport

Porodica od tada nema informacije o Ranku, a kako supruga kaže za Kurir, po gradu kruže priče da njegov nestanak ima veze sa otmicama klana Belivuk-Miljković.

Prema rečima supruge Milke, Radoičić, koji je ranije osuđivan, 12. novembra joj je rekao da ide na put, ali ne i gde.

- On nije imao običaj da mi govori gde ide, ali se nikad nije zadržavao duže od jednog dana, redovno se javljao i vraćao u dogovoreno vreme. Ostavio je telefon kod kuće i otišao, a dva puta se tokom dana javio sa različitih brojeva - počinje priču supruga:

- Međutim, dan kasnije dobila sam informaciju preko prijatelja da su njegova dokumenta nađena na benzinskoj pumpi u Vučitrnu. Sutradan me je pozvao i čovek od koga je moj muž kupio auto i javio da je pronađen i zapaljeni automobil nedaleko od ovog mesta - priča Milka.

Ona je, kako tvrdi, desetak dana zvala njegove prijatelje, a kako se niko nije čuo sa Rankom, prijavila je nestanak policiji.

- Uzeli su njegov telefon, pa ga vratili, a kako mi je objašnjeno, ne postoji dokaz da je Ranko ušao na Kosovo, te se veruje da je ilegalno prešao administrativnu liniju. Šest meseci nema nikakvog traga od mog supruga, niti sam dobila ikakvu informaciju o njemu - navodi sagovornica.

Milka kaže da nije tajna da je njen suprug ranije bio na odsluženju kazne.

- On je osuđivan zbog krađa i teških krađa, sada se nije vodio nikakav postupak protiv njega, ali zar njegov život vredi tako malo? Kada sam čitala tekstove o otmicama Veljka Belivuka, meni nije bilo dobro. Ne znam šta mi je sa mužem, da li je otet ili je možda ono najgore. Ljudi po gradu pričaju da je i njega Velja oteo, izjavljuju mi saučešće na ulici pred detetom, koje ništa ne zna - kroz suze kaže Milka i dodaje da njen suprug Veljka Belivuka nikada nije pominjao, niti da ona ima informaciju da su se poznavali.

- Pre dva meseca su mi rekli da bi trebalo da damo DNK trag, jer je navodno nađeno neko telo, pa da proverimo da li je to Ranko. Pristala sam da naš sin, koji ima sedam godina, bude davalac - kaže ona i dodaje: 

- Međutim, još uvek me niko nije pozvao. Meni bi bilo lakše da znam šta se desilo, ova neizvesnost me ubija, sina lažem da je tata otišao da radi i zaboravio telefon.

Supruga nestalog Radoičića kaže da je, osim priče o otmici, čula različite verzije o nestanku supruga. Kako kaže čula je priče da je njen suprug navodno pobegao i promenio identitet, kao i da ju je navodno ostavio i oženio se drugom ženom.

- Pa meni bi najlakše bilo da znam da je moj Ranko našao drugu ženu, samo da je živ - kaže Milka i napominje da je njen suprug na sebi imao crnu majicu u trenutku nestanka.

Ona je apelovala na sve koji imaju neke informacije o njemu to prijave policiji.

Komentari (0)

Loading