(FOTO, VIDEO) NASTAVAK DRAME U VRTIĆU ZAMAK: Kada je ugledala INSPEKCIJU, direktorka PALA U NESVEST!

Autor: Republika

Hronika

21.01.2021

13:29

Direktorka vrtića "Zamak", u kojem su vaspitačice brutalno maltretirale decu o čemu je javnost obaveštena nakon šokantnih snimaka koje je smo prvi objavili, onesvestila se kada su na njena vrata zakucali inspektori, saznaje Republika.

eStock
Inspekcija stiže u vrtić "Zamak"

Sasvim precizno, ona se onesvestila nakon što su inspektori gradske inspekcije počeli sa ispitivanjem o slučaju koji je šokirao Srbiju.

Kako prenosi naš izvor, direktorki vrtića se slošilo kada se suočila sa brojnim pitanjima na koje nije imala jasan odgovor.

- Pozvana je i Hitna pomoć i ona bi u svakom trenutku trebalo da stigne - kaže naš izvor.

eStock

Inače, kako Republika saznaje, vrtić je u vlasništvu njenog supruga.

Podsetimo, javnost u Srbiji saznala je za slučajeve maltretiranja dece u ovom vrtiću nakon što smo ekskluzivno objavili snimak torture nad mališanima.

Glavna akterka snimka je vaspitačica čije se lice ne vidi sasvim jasno, a koja drži pritisnutog na pod dečačića od dve-tri godine koji sve vreme plače.Ista vaspitačica tom detetu na silu gura cuclu u usta, s obe ruke ga grubo diže s poda. 

Kao što smo već pisali, ona je privedena na saslušanje u policiju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (3)

Loading
Opsti kriminal

21.01.2021 14:51

A sta se cudite u skolskom dvoristu osnovne skole Vojvoda Stepa u Kumodrazu narkodiler Vojkan Krstic rafalno puca iz kalasnjikova tj obracunava se i nikom nista sve zataskano a u fast foodu preko puta skole javno prodaje drogu i navlaci nasu decu. DRZAVO IMA LI TE u policiji vozdovac to sve ima

Pucacina

21.01.2021 22:08

Meni je troje dece tada bilo u skoli kada je taj kriminalac vojkan rafalno, nasumicno pucao iz nekog automata

Dosije

22.01.2021 00:31

Taj vojkan krstic ima debeo dosije u policiji