(VIDEO) PRIVEDENA VASPITAČICA VRTIĆA IZ PAKLA: Sledi saslušanje zbog torture NAD MALIŠANIMA!

Autor: Republika

Hronika

21.01.2021

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaspitačica vrtića Zamak, glavni akter snimka koji je ekskluzivno objavio Srpski telegraf, a na kome se vidi kako brutalno maltretira mališane, saslušana je u policiji, saznaje Republika.

RepublikaFoto: Republika
Maltretiranje dece u vrtiću Zamak

Nakon što smo objavili šokantan snimak torture nad decom, podsetimo, reagovalo je i Drugo javno tužilaštvo koje je pokrenulo hitan postupak.

- Cela Srbija je zgrožena snimkom koji objavila Republika. Reakcije se kreću od muka i neverice do besa! - kaže naš izvor.

 

 

Prema njegovim rečima, nakon što su snimci dospeli u javnost, policija je privela vaspitačicu na saslušanje.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

- U kom smeru će dalje ići istraga, zavisi i od odluke Tužilaštva da li će podići optužnicu u ovom slučaju - dodaje naš sagovornik.

Podsetimo, na snimku koji smo objavili vidi se kako vaspitačica drži pritisnutog na pod dečačića od dve-tri godine koji sve vreme plače (kasnije smo od roditelja čija deca idu u taj vrtić saznali da se radi o detetu s blagim oblikom autizma). Ista vaspitačica tom detetu na silu gura cuclu u usta, s obe ruke ga grubo diže s poda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Javan

21.01.2021 14:48

A kada ce biti priveden tj uhapsen narkodiler i batinas vojkan krstic, kriminalac koji prodaje narkotike u fast foodu preko puta osnovne skole u kumodrazu i preti, bije samara mestane kumodraza