Zašto je devojčica pala sa četvrtog sprata? Namerno je skočila ili je nešto drugo u pitanju

Autor:

Hronika

14.12.2020

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica (12) koja je smeštena u Kliničkom centru Kragujevac posle pada sa 4. sprata zgrade, zbrinuta je i van životne opasnosti, a do sad su se u javnosti pojavile različite verzije o tome kako je došlo do pada male Kragujevčanke.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Najpre su mediji pisali da je devojčica skočila kroz prozor stana u kojem živi sa roditeljima jer su oni proveravali njene ocene u elektronskom dnevniku. Oni koji bolje poznaju ovu porodicu pričaju, pak, da je dete najverovatnije palo sa prozora dok je pokušavalo da okači novogodišnje ukrase, prenose Novosti.

- Hvala Bogu da je preživela. Nadamo se da će i nadalje sa njom sve biti u redu i to je najvažnije - pričaju stanari zgrada u Ulici Ljubiše Bogdanovića.

Komšije kažu da su, čim su čuli da je dete palo sa prozora, odmah potrčali da pomognu.

Otac je nosio u naručju do kola

- Jedan od komšija je odmah svojim automobilom pošao da dete odveze do bolnice. Otac ju je u naručju doneo do automobila - ispričao je Ljubomir Mutavdžić, jedan od komšija.

On priča da ih dobro poznaje i da je to dobra porodica. Kaže da je dete, srećom, palo na meko tlo, gde su travnjak i cveće ispred zgrade.

 

Najbitnije je, kaže, da devojčica bude dobro i da se što pre oporavi.

Ranije su iz KC Kragujevac izjavili za portal Telegraf da je devojčica smeštena na intenzivnoj nezi i ima ortopedske povrede.

- Pacijentkinja koja je juče primljena u Klinički centar Kragujevac sa ortopedskim povredama zbrinuta je u Jedinici intenzivnog lečenja. U toku je detaljna opservacija povreda unutrašnjih organa i mekih tkiva. Van životne opasnosti je - naveli su iz ove zdravstvene ustanove u pisanom odgovoru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading