Telo baka Coke poslato na obdukciju: Čekaju se rezultati za dalje korake

Autor: telegraf.rs, republika.rs

Hronika

11.12.2020

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle pronalaženja tela Stojanke Stojanović (72), poznatije kao baka Coka, u njenoj kući sa nožem u grudima, Više tužilaštvo u Beogradu je naložilo da se uradi obdukcija sa toksikološkom analizom. Pored tela je pronađeno oproštajno pismo.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Kada stignu ti rezultati i u zavisnosti šta pokažu, tužilaštvo će preduzeti dalje korake, pišu Novosti.

Stojanka Stojanović se teretila za ubistvo koje se dogodilo 2. septembra 2018. godine u Bulevaru kralja Aleksandra na teritoriji beogradske opštine Zvezdara. Ona je bila osumnjičena da je u investitora Zorana Trifunovića ispalila tri hica iz pištolja, što je zabeleženo na snimcima sigurnosnih kamera.

Posle zločina je otišla kući i legla da spava. Kada je policija došla u njenu kuću u Ulici Olge Jovanović, upitala ih je: "Šta se zbilo? Sad sam ustala!", a zatim ih je zamolila da se našminka i sredi pre hapšenja. Potpuno smireno je ušla u policijski automobil, iščuđavajući se zašto je vode, da bi u policijskoj stanici došlo do potpunog obrta.

Suđenje je odloženo početkom decembra u Višem sudu u Beogradu. Pretres nije održan jer je ona bila u bolnici, gde je hospitalizovana zbog virusa korona.

Baba Coka se nije ni prethodnog puta pojavila na suđenju, a sudu je poslala pismo da nije sposobna da prati suđenje i da će "ako mora da dođe na sud pre da se obesi u šupi".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading