NEOČEKIVANI OBRT! Svi mislili da je Sanja tegom ubila ljubavnika, ali obdukcija je dovela od ŠOKANTNOG OTKRIĆA!

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

05.09.2020

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obdukcija tela Aleksandra Obadića (51) koje je pronađeno 18. jula u iznajmljenom stanu u centru Beograda, pokazala je da je smrt nastupila usled srčanog zastoja, prouzrokovanog najverovatnije konzumiranjem veće količine narkotika - kokaina.

Foto: Ilustracija

Ukoliko i superveštačenje, koje je naložilo Više javno tužilaštvo u Beogradu pokaže isti nalaz, Sanja R.(27), osumnjičena za ubistvo, biće oslobođena krivice i puštena na slobodu!

Istraga protiv mlade devojke pokrenuta je za teško ubistvo, jer se sumnja da je Obadića usmrtila udarcem u glavu, i to tegom za vežbanje. Ipak, obdukcioni nalaz, u kome je naveden i rezultat hemijsko-toksikološke analize, baca novo svetlo na ovaj slučaj.

Na Obadićevom telu konstatovane su povrede do jednog santimetra na levoj arkadi, masnica oko levog oka, oko uha, na jagodici, desnom ramenu i laktu, na prstu i palcu.

- Superveštačenjem treba da se utvrdi da li je reč o lakim ili teškim povredama, kao i kako su nastale - kaže, za "Novosti", advokat Krsto Bobot, branilac osumnjičene Sanje R. - Biće utvrđeno i da li su te povrede, a moje mišljenje je da nisu, na bilo koji način doprinele Obadićevoj smrti. Po svemu sudeći, Sanja će posle tog nalaza biti slobodna.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Kako se saznaje, u Tužilaštvu već nagoveštavaju ovakvu mogućnost, odnosno prekvalifikaciju dela, jer su, po svemu sudeći, Obadićeve povrede - lake, i nisu uzrok njegove smrti!

Sa druge strane, veštačene su i povrede koje je kobne noći zadobila devojka. Kod nje je konstatovan podliv na sredini čela, modri otok od šest santimetara na glavi, krvni podliv od pet santimetara na levoj strani lica, oštećenje leve usne, a na vratu podliv veličine jagodice prsta, što može da ukaže da je davljena... Zabeležena su i tri velika podliva na ruci.

- Njene povrede ukazuju da je ona brutalno pretučena - navodi drugi Sanjin branilac, advokat Vićentije Darijević. - Sanja se, u međuvremenu, psihički stabilizovala i ona će, posle dodatnog nalaza veštaka, da iznese širu odbranu. Prema svemu što se sada zna, devojka je bila žrtva, a ne Obadić. Povrede koje oboje imaju govore da se ona branila.

PROMENIO IDENTITET

Obadić je policiji bio poznat kao narko-diler, ali i čovek koji je imao razne sukobe sa zakonom. Zbog toga je pre nekoliko godina i promenio identitet. Dok je bio poznat kao Veljko Okuka Oki, pre 11 godina uhapšen je u Beogradu pod sumnjom da je oteo i na silu držao maloletnu M. R. (17), koja se, inače, kako je objavljeno, bavila prostitucijom. Bio je osuđen na četiri godine zatvora. Navodno je svojevremeno bio osuđen na 10 godina zatvora zbog ubistva u Nevesinju, maja 1993. godine.

Sanja R. je tokom iznošenja odbrane u VJT, nedugo posle tragedije u zgradi u Deligradskoj ulici, izjavila:

- Nisam želela da ga ubijem. Branila sam se. Da nisam pokušala da se zaštitim, ja bih sada bila na njegovom, a on na mom mestu. Bilo je - ili on ili ja!

Tokom uviđaja u stanu je pronađen alkohol, ali i razni narkotici, pa i kokain.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading