UBIO SUPRUGU I NJENOG LJUBAVNIKA: Podignuta optužnica protiv zlotvora iz Erdevika

Autor: Novosti, Republika

Hronika

18.11.2020

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici podiglo je optužnicu protiv Predraga Gnjidića (53) iz Šida, zbog sumnje da je ubio suprugu Branislavu Gnjidić (49) i Miroslava Bojića (55) iz Šida.

RepublikaFoto: youtube.com/kopernikusrtvšid/Republika
Branislava Gnjidić

Prema optužnici, on se tereti za teško ubistvo, nedozvoljenu proizvodnju, držanje i nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i ugrožavanje sigurnosti, potvrđeno je "Novostima" iz Višeg suda, gde je stigla optužnica.

Podsetimo, ovaj zločin se dogodio polovinom maja ove godine, u OŠ "Sava Šumanović" u Erdeviku, najverovatnije zbog ljubomore.

Tog jutra Predrag je došao u školu gde je njegova supruga Branislava bila direktorka, a Miroslav njen vozač, za kojeg se spekulisalo da su bili u ljubavnoj vezi, i rafalom iz automatske puške ubio oboje.

 
Posle krvavog zločina, Predrag je krenuo prema kolima kojima se dovezao. Na izlazu iz školskog dvorišta, međutim, već ga je čekao policajac, koji mu je rekao da odloži oružje i da se preda, što je on i uradio.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading