Srbin ukrao kaput i torbu luj viton, vredne 16.000E

Autor: T. M.

Hronika

20.12.2018

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanska policija uhapsila je srpskog državljanina (29) zbog sumnje da pokušao da opljačka prodavnicu luksuzne odeće "Luj Viton" u Milanu i odnese garderobu vrednu 16.000 evra. Za njegovom saučesnicom se i dalje traga.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Krađa se dogodila u utorak po podne, a policija je lopova uhapsila na delu.

- Muškarac i žena, oboje srpskog porekla, došli su u tržni centar "Galerija Vitorio Emanuele", u kojem se nalaze radnje sa brendiranom odećom. Par je ušao u poznatu prodavnicu "Luj Viton" i počeo da razgleda stvari. Nakon nekog vremena, obezbeđenju lokala postalo je sumnjivo ponašanje srpskih državljana pošto su se sve vreme komešali - prenose italijanski mediji.

Državljanin Srbije (29) sa saučesnicom koja je u bekstvu pokušao iz butika da iznese odeću sakrivenu ispod jakne

Osumnjičeni su tada uvideli da su provaljeni.

- Krenuli su da izađu iz butika, ali ih je obezbeđenje sačekalo kod vrata. Srbin je tada udario jednog čuvara u lice i počeo da beži! Par se odmah razdvojio, međutim, policajci koji su se zatekli u blizini uspeli su da savladaju Srbina i stave mu lisice na ruke, dok je njegova saučesnica uspela da pobegne - navode mediji.

Prilikom pretresa osumnjičenog pronađena je roba vredna čak 16.000 evra!

- Srbin je ispod jakne sakrio kaput sa krznom vredan oko 12.000 evra, kao i torbicu od 3.950 evra! Kod njega je pronađen i uređaj za skidanje zujalice sa odeće kako bi nesmetano izbegao sistem protiv krađe na izlasku iz radnje - prenose mediji.

Propao im plan

čovek i žena ušli u butik
on stavio kaput i torbu ispod jakne
obezbeđenje provalilo njihove namere
Srbin udario čuvara, ali je ubrzo savladan
njegova saučesnica umakla policiji


 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading