Uhapšen carinik, prijatelj NARKO STARLETE iz "Parova"

Autor: Republika/Alo.rs

Hronika

10.08.2017

11:46 >> 12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila N. S. (40), radnika Uprave carina i bliskog prijatelja stralete Eme Lapin, koja je takođe uhapšena zbog droge.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Zaplenjena ozbiljna količina "trave"

Radnik Uprave carina N. S. (40), koga su u dugo pripremanoj akciji uhapsili inspektori policijske stanice Čukarica i tim SBPOK-a i kod koga je pronađeno osam paketa marihuane, čija vrednost se procenjuje na oko 20.000 evra, dobar je prijatelj Eme Lapin (23), koja je nedavno takođe bila hapšena.

Kako saznajemo, osim N. S., lisice na ruke su stavljene i njegovom pomagaču D. V. (39), koji ima "jak" dosije.

Klupko umešanosti radnika carine u trgovinu narkotika počelo je da se odmotava u nedelju, kada su ih presreli inspektorI iz Čukarice i tim SBPOK-a. Istraga ovog slučaja trajala je više meseci i za nju je znao samo mali broj ljudi.

Dobijene su operativne informacije, a krenulo se u akciju u nedelju, kada je pribavljeno dovoljno dokaza. Združeni tim sinhronizovano je radio i na parkingu na Banovom brdu ispred jednog tržnog centra dok su u autu sedeli N. S. i D. V., pa im je zakucao na prozor. Zbunjeni N. S. i D. V. nisu stigli ni da dignu pogled, a već su ih opkolili operativci policije - objašnjava sagovornik.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Parovi TV HAPPY
Ema Lapin se branila: Tvrdila da droga nije njena

Inače, Ema Lapin je uhapšena krajem maja ove godine kada su inspektori u iznajmljenom stanu u Novom Beogradu koji ona koristi pronašli oko šest kilograma marihuane. Lapinova se tokom saslušanja branila da droga nije njena i da ne zna kako se našla u stanu koji ona koristi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading