OBRAČUN U NIŠU: Izboden zbog droge ispred kafane "Bolji život"

Autor:

Hronika

07.08.2017

08:22 >> 12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko S. (33) iz Niša ubijen je u noći između subote i nedelje oko 2.30 u niškom naselju Gabrovačka reka, nedaleko od poznate kafane "Bolji život". Posle zločina niška policija je privela tri osobe za koje se sumnja da su učestvovale u kobnoj tuči, a za ubistvo je, kako saznajemo, osumnjičen Dalibor N. (37).

Marko S. izboden ispred kafane "Bolji život"/Foto: Ilustracija

Opšta tuča

- Mladići su se posvađali, a potom i potukli. Navodno je u tuči deblji kraj izvukao Dalibor N., koji je uboden oštrim predmetom i koji se sumnjiči da je potom nožem ubio Marka. U toku je utvrđivanje ko ga je ubo, ali i ko se sve tukao. Povod sukoba i uzrok se utvrđuje, ali ima indicija da je reč o neraščišćenim računima oko droge - kaže sagovornik iz istrage.

Portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu Vladimir Stanojević potvrdio je da se tuča dogodila između 2.30 i 2.40 i da su tri osobe zadržane do 48 sati zbog sumnje da su učestvovale u tuči sa smrtnim ishodom.

- Mrtav mladić pronađen je kod kafane "Bolji život", a nedaleko od njega zatečen je muškarac sa ubodnom ranom - saopštio je on.

Prema kazivanju komšija, ovo nije prva tuča u ovom kraju.

- Bilo je svađa i tuča i ranije. Živimo u strahu jer je reč o bahatim mladićima. Jednom kada su opomenuti da ne galame, gađali su prozore kamenicama. Slično je bilo i noćas - kaže komšinica Smilja Nikolić.

Da je bilo česte jurnjave, potvrđuju i ostale komšije.

- Dalibor u komšiluku ima devojku Danijelu, kod koje je često svraćao. I prošle noći, kada je u podnožju ulice uboden, krenuo je ka njenoj kući, ali se ubrzo vratio sa lovačkim nožem da "izmiri račune". Oko naše ograde bilo je puno krvi. Tokom uviđaja se pominjalo da je u pitanju obračun narkomana i dilera droge. Ovo nije iznenađenje jer je sličnih svađa ovde bilo i ranije - kaže komšija Stanimir Krstić.

Sačekuša

U kafani "Bolji život", u kojoj se vikendom priređuju svadbena i rođendanska veselja, rekli su nam da nije reč o njihovim gostima, već da su se mladići sreli u ulici preko puta. Meštani su navodno čuli da su četvorica napadača napravila sačekušu Daliboru, ali nam to nije zvanično potvrđeno u policiji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading