Stravičan obrt u istrazi nestanka para iz Subotice: Dragana pronašli sa metkom u glavi, od Svetlane ni traga ni glasa!

Autor: Republika

Hronika

28.11.2018

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Zolnajić (53) iz Subotice, kojem se gubi svaki trag 20. novembra, pronađen je danas u jednoj kući u Subotici sa ranom od metka na glavi.

On je, kakonavode beogradski mediji, u teškom stanju prebačen je u subotičku bolnicu gde se lekari bore za njegov život.

Dragan je nestao samo četiri dana nakon što je prijavljen nestanak njegove supruge Svetlane Zolnajić (46). Kako saznajemo, policija za Svetlanom i dalje traga. 

 

Bračni par je živeo sam u porodičnoj kući u Aleksandrovu, a sve je počelo 16. novembra, kada je u popodnevnim satima Dragan prijavio da je Svetlana nestala. Naredna tri dana niko od članova porodice nije mogao da stupi u kontakt s njom i ovo je Draganu teško palo.

- Dragan je imao zaostale dugove i svašta nam ovih dana prolazi kroz glavu. Ono što mi kao porodica sada strepimo jeste da su ljudi kojima je Dragan bio dužan odveli Svetlanu, a da je on otišao da je traži - ispričala je ranije Draganova sestra Nataša, dodajući ipak da će policijska istraga utvrditi šta se zaista krije iza njihovog nestanka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading