VANJA POSLALA MOĆNU PORUKU: Bivša žena Nenada Aleksića Ša SLAVI, dok reper u Eliti doživljava SLOMOVE!

Autor:

Zadruga

23.04.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reperova bivša supruga lepša nego ikad!

VANJA POSLALA MOĆNU PORUKU: Bivša žena Nenada Aleksića Ša SLAVI, dok reper u Eliti doživljava SLOMOVE!

Foto: Instagram.com

Vanja

Vanja Ignjatović se nedavno razvela od skandaloznog repera Nenada Aleksića Ša, a mnogi smatraju da je posle haosa sa njim procvetala. Vanja je sinoć na društvenoj mreži Instagram oduševila pratioce. Naime, ona je objavila snimak sa jednog veselja, a svi su se oduševili kad su videli kako ona izgleda.

Vanja, koja je prepoznatljiva i po svojim zelenim očima, zapevala je pesmu sa posebnom porukom. Naime, neko ju je usnimio dok igra uz pesmu "Potražiću oči nešto zelenije", a Vanja je otkrila koliko joj ova pesma znači.

Republika

Foto: Instagram.com

Vanja se veseli na proslavi

- Omiljena pesma zauvek - napisala je Vanja preko snimka koji je podelila.

Inače, Ša je i sinoć u emisiji "Pretres nedelje" govorio o svojim bivšim brakovima.

- Ja jesam prevario Ivanu, to svi znaju, u drugom braku nisam varao, ali sam dobio šamar od Boga. Ja jesam ljubomoran kad imam razlog, kad nemam sve je okej i to je to. Vanja govori sve kako jeste i to jeste tako, ja imam vremena da se dokažem i ako pogrešim nek mi da pedalu - rekao je Ša sinoć u "Pretresu nedelje".

Inače, nedavno se pojavila informacija da Vanja planira da tuži Ša. Naime, kako je "Scandal" preneo, nja je odlučila da presavije tabak i tuži Ša, nakon što je potvrdila kako je, zbog njegovog psihičkog maltertiranja, ona izgubila bebu. Ša ne prestaje da priča u Eliti kako je Vanja abortirala njihovo dete i namerno ga ostavila bez mogućnosti da se ostvari kao otac. Ona ne može da se pomiri sa činjenicom da je blati na nacionalnoj televiziji i da priča kako je uradila nešto što, kako ona tvrdi, nije. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ša u "Pretresu nedelje" sinoć

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading