U PORODILIŠTE PO ALEKSANDRU STIGLA ONA! Najveća podrška se POJAVILA, sve vreme KRILA LICE: Odmah je vodi kući (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.04.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je Jelena, sestra Aleksandre Nikolić!

Pobednica šeste sezone rijaliti programa "Zadruga", starleta Aleksandra Nikolić, zajedno sa svojim partnerom Filipom Carom, napustila je porodilište GAK "Narodni front" u Beogradu, noseći svoju mezimicu Leonu. Aleksandra je, nakon što se porodila carskim rezom 17. aprila, danas napustila porodilište u društvu ponosnog tate Filipa, koji je držao ćerkicu u nosiljci. Međutim, malo ko je primetio da je u bolnicu stigla još jedna osoba, zapravo starletine najveća podrška.

Naime, naša kamera uhvatila je Jelenu Nikolić, Aleksandrinu sestru, koja je neprimetno ušetala u porodilište sa naočarama na licu.

Podsećanja radi, nakon što je napravio gala proslavu u rodnom gradu Crikvenica, Car je u porodilište stigao sa svojim najboljim prijateljem, Brunom Uremovićem. Međutim, čim je ugledao novinarske ekipe koje su se našle na licu mesta, bivši zadrugar je napravio haos, te se uz lavinu psovki obratio sedmoj sili.

Kako vi znate uvek gde sam - govorio je nervozno Filip, sve vreme psovajući, a zatim projurio u porodilište.

Republika

Foto: ATA Images

Filip Car i Aleksandra Nikolić sa ćerkom Leonom

Inače, kako je par odlučio, njihova naslednica će nositi ime grčkog porekla i moćnog značenja - Leona, što u prevodu znači lavica

Super sam, dobro se oporavljam - rekla je Aleksandra kratko prisutnim novinarima, pre nego što su se uputili ka automobilu koji je ubrzo dovezao Filipov drug, a na putu do vozila, Car je izvadio štos novčanica i počastio muzičare koji su ih pratili.

Republika

Foto: ATA Images

Aleksandra Nikolić izašla iz porodilišta

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Tamara ana

22.04.2024 16:01

Neka im je sa srecom. Ljubav je najjaca sila na sveta.Zelim im svu srecu u buducem zivotu.