MILAN MILOŠEVIĆ VIŠE NEĆE VODITI ELITU? Voditelj Pinka progovorio o NOVOM PROJEKTU, svi detalji isplivali na videlo!

Autor:

Zadruga

22.04.2024

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević šokirao sve!

MILAN MILOŠEVIĆ VIŠE NEĆE VODITI ELITU? Voditelj Pinka progovorio o NOVOM PROJEKTU, svi detalji isplivali na videlo!

Foto: ST/Dragan Kadić

Popularni voditelj rijalitija "Elita", Milan Milošević, izazvao je lavinu komentara na društvenoj mreži Instagram svojim nedavnim upitom pratiocima da li ga vide kako vodi još neku emisiju. Ova objava izazvala je burne reakcije među njegovim fanovima, koji su odmah počeli da nagađaju o mogućem novom televizijskom projektu koji bi mogao da obuhvata njegovu voditeljsku ulogu.

Milan Milošević je poznat po svojoj harizmi, šarmu i voditeljskom umeću koje je demonstrirao tokom vođenja rijalitija "Elita". Njegovo prisustvo na malim ekranima uvek je bilo dobrodošlo, te nije iznenađujuće što su njegovi pratioci odmah počeli da nagađaju o potencijalnom novom televizijskom angažmanu.

Foto: ST/Dragan Kadić

Milan Milošević

 

Da li bi voleli da gledate mene kao domaćina u još nekom TV formatu? - napisao je Milan Milošević na Instagramu. 


Iako Milan Milošević nije direktno otkrio detalje o novom projektu, ova objava je definitivno podgrejala interesovanje javnosti. Fanovi su aktivno komentarisali i iznosili svoje spekulacije, izražavajući svoju podršku i radujući se potencijalnom novom vidu zabave koju bi Milan mogao da im priredi.

Na društvenim mrežama se već spekuliše o mogućim formatima emisija koje bi Milan mogao da vodi, a njegovi pratioci jedva čekaju da saznaju više detalja o ovom novom projektu.

Foto: ST/Dragan Kadić

Milan Milošević

 


S obzirom na veliku popularnost koju Milan Milošević uživa, ne sumnjamo da će njegov novi televizijski poduhvat izazvati veliku pažnju javnosti i da će publika sa nestrpljenjem iščekivati da sazna više o ovom interesantnom razvoju događaja. Ostaje nam da pratimo dalji razvoj situacije i sa nestrpljenjem iščekujemo zvaničnu potvrdu ovog uzbudljivog novog projekta.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading