DVOSTRUKO SLAVLJE U DOMU MILANA MILOŠEVIĆA: Voditelj nikad emotivniji, njegova poruka će vas RASPLAKATI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.04.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj i njegova majka danas imaju posebne razloge za slavlje!

DVOSTRUKO SLAVLJE U DOMU MILANA MILOŠEVIĆA: Voditelj nikad emotivniji, njegova poruka će vas RASPLAKATI! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Popularni voditelj "Elite" Milan Milošević danas slavi svoj 47. rođendan. On je rođen 1. aprila 1977. godine u Sremskoj Mitrovici, a danas ima još jedan razlog za slavlje. 

Naime, rođendan slavi i njegova majka. Milošević se danas oglasio na društvenoj mreži Instagram, podelio čestitke svojih prijatelja, a potom posvetio dirljivu poruku svojoj majci.

Milan je objavio selfi sa njom, a onda joj se obratio emotivnim rečima:

- Ti si anđeo koji me je čuvao u teškim trenucima i koji mi je davao snagu kada je ona nestajala... - započeo je Milan, pa nastavio:

- Majko, srećan ti rođendan i presrećan sam što sam ti ja najlepši rođendanski poklon - napisao je Milošević i dodao nekoliko emotikona srca i crvenih balona.

Republika

Foto: Instagram.com

Milan Milošević i njegova majka slave rođendane

Milošević je prošao trnovit put do zvezda i ima tešku životnu priču, a svojoj majci se uvek zahvaljivao što mu je bila najveća podrška.

- Ono što mene najviše boli je to što ja nemam slike kad sam bio beba i mali i to je nešto što me totalno emotivno osakatilo kada se osvrnem. Ovo je jedina slika koju ja imam iz detinjstva, ovde imam četiri godine i išao sam po paketić u firmu kod tate. Albumi su polu truli sve je to nekako, kao da želim da pobegnem od svega toga. Sada ću se vratiti i objasniti slike koje sam odabrao, a njih nem mnogo. Jednostavno su to bili trenuci koje nije imao ko da zabeleži, bili smo siromašni i nezainteresovani za mene. Ja sam bio neželjeno dete, mene je majka rodila na svoju odgovornost - ispričao je Milošević svojevremeno. 

Republika

Foto: Instagram

Milan Milošević sa majkom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading