"ZAŠTO NE NOSIŠ OČEVO PREZIME?" SKANDAL u Eliti! Napadnut Anđelo Ranković, nastao MUK u kući zbog ovog pitanja!

Autor:

Zadruga

20.04.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo Ranković prebledeo kao krpa!

"ZAŠTO NE NOSIŠ OČEVO PREZIME?" SKANDAL u Eliti! Napadnut Anđelo Ranković, nastao MUK u kući zbog ovog pitanja!

Foto: TV Pink/printscreen

U toku je anketa. Ukućani biraju najdrskije osobe. Anđelo Ranković počeo da navodi najdrskije osobe, pa nastao haos za crnim stolom. Bojana Pavlović i Milena Kačavenda su se udruženim snagama obrušile na njega.

- Možete da izaberete da budete direktni konkretni, a ne drski, tako da po meni to nije dobra osobina, ja drskost i bezobrazuk stavljam u isti koš. Navešću Milenu Kačavendu - rekao je Anđelo.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđelo Ranković

 

- Za 4 meseca me nikad nisi naveo, sad navodiš Kačavendu jer imate konflikt, tvoja leč nema težinu i vidi se da nisi objektivan - rekla je Bojana.

- Mi imamo pravo da se promenimo kao i tvoja devojka Anita - rekla je Kačavenda.

- Šta ti oćeš žvalava, ti ne poštuješ svoje roditelje za Ramazan, a nešto se meni javljaš - rekla je Bojana Aneli.

- Ja kad stanem ispod devojke odmah je fontana - rekao je Anđelo.

Foto: printscreen/RTVPink

Anđelo Ranković Elita 7

 

- Tvoj mali pe*isčić ne može da zadovolji ovu tvoju nimfomanku, ja ne moram da ulazim u nju - rekla je Bojana.

- Rankoviću, kompleksašu, razmisli zašto ne nosiš očevo prezime, nego prezime Ranković, ja bar imam očevo prezime, a ti ga nemaš! Ti svoju devojku nazivaš bolesnicom! - odbrusila je Pavlovićeva. 

- Ti uništavaš tuđe porodice! To je strašno šta ti radiš! Sedi slinava! Sedi dole, slinava! Ivan Marinković je drzak kada preti maloletnoj deci i kada želi da njegova ćerka pošto ga ne voli, da ne voli ni svoju majku... Ja sam rekao da je bila drska! Ti si rekao da tvoja ćerka ne treba da voli majku, jer ne voli ni tebe, to si ti izgovorio - uzvratio je Anđelo. 

- Zamerio si Mileni što je spomenula Anitino dete, a sada pominješ moje, nisi fer! To je tvoj nedostatank argumenata - uzvratio je Ivan Marinković.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

21.04.2024 06:03

To je pitanje koje sam ja postavila od kako je on...tj.ANĐELO u reallitiju...KOMPLEKSI ČINE ČUDA...i ako jeste vanbračno dete...ne priznat od oca...NIJE SRAMOTA DA SE TO PRIZNA...ako su mu majka i ujak IDOLI,,,nije nikakva greška...on svojoj majci i njenoj porodici samo može da bude BLAGOSLOV I NAGRADA...ali nije normalno da komentariše DOBRE LJUDE i da ih B...L...A...T...I...zarad sopstvenog uspeha...