VELIKI ŠEF POSLAO ZVANIČNU ODLUKU PRODUKCIJE: Nakon HAOSA Miljane i Bebice, OVO menja tok rijalitija!

Autor:

Zadruga

16.04.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković pročitala je pismo Velikog šefa.

VELIKI ŠEF POSLAO ZVANIČNU ODLUKU PRODUKCIJE: Nakon HAOSA Miljane i Bebice, OVO menja tok rijalitija!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U najnovijem pismu koje je stiglo na adresu rijalitija "Elita", Veliki šef je poslao nove zadatke i obaveštenja za takmičare. Ovonedeljni vođa Maja Marinković pročitala je pismo cimerima, čime je započela niz reakcija i spekulacija među učesnicima.

Nakon što je Maja Marinković pročitala pismo, cimeri su burno reagovali na nove zadatke i obaveštenja. Neki su izrazili zabrinutost, dok su drugi pokazali oduševljenje ili radoznalost. Očekuje se da će novi zadaci uneti dodatnu dinamiku u već uzbudljivu atmosferu "Elite".

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Veliki šef obavestio zadrugare o temi debate

 

- Draga Elito, vreme je za debatu. Tema današnje debate je: "Da li bivši partner može biti i budući", prva grupa će zastupati da pozitivan stav: Bojana, Stanislav, Janjuš i Miona, a suprotno: Žana, Milena, Anita i Ša. Moderator će biti Marko Đedović. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo.

Nakon što su čuli nova obaveštenja, cimeri su počeli da spekulišu o mogućim promenama u toku takmičenja. Neki su izneli svoje teorije o tome šta bi pismo moglo da znači, dok su drugi razmatrali kako da se prilagode eventualnim novim pravilima. Očekuje se da će ova tema biti glavni razgovor u narednim danima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Veliki šef obavestio zadrugare o temi debate

 

Novo pismo Velikog šefa unelo je uzbuđenje i nesigurnost među takmičare rijalitija "Elita". Reakcije cimera na obaveštenja i zadatke pokazuju da će naredni dani biti puni izazova i neizvesnosti, što će dodatno začiniti već uzbudljivu atmosferu u "Eliti".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading