RIJALITI NENADA ALEKSIĆA ŠA SE PRETVORIO U DEVETI KRUG PAKLA: Reper prolazi kroz agoniju, TEROR ne prestaje - u sve UMEŠAN i Stanislav! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.04.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama na imanju u Šimanovcima!

RIJALITI NENADA ALEKSIĆA ŠA SE PRETVORIO U DEVETI KRUG PAKLA: Reper prolazi kroz agoniju, TEROR ne prestaje - u sve UMEŠAN i Stanislav! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

Miljana Kulić poslednjih nekoliko dana ima žestoke sukobe sa Nenadom Aleksićem Ša. Ona repera non stop dovodi do ludila jer udara na njegovu vezu sa 20 godina mlađom Mionom Jovanović. Njih dvoje od sinoć ne prestaju da se svađaju, a Miljana je zajednički ručak sa Stanislavom Krofakom i Majom Marinković shvatila kao odličnu priliku da nastavi da urniše repera. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona Jovanović i Miljana Kulić

Dok su sedeli za stolom, Ša je bio u njihovoj blizini, pa je Miljana namerno hvalila Stanislava, a ona iz sveg glasa govorila o svojim navodnim planovima za budućnost, pričajući o životu Nenada Aleksića. 

- Prijatno, gospodine Stanislave. Ti si pravi gospodin čovek - rekla je Miljana. 

- Ja ovo ne mogu - smejala se Maja Marinković. 

- Sad kad sam te upoznala sve sam shvatila. Ovde sve klošarijada sa propalim karijerama... Razmišljam Majo, kad napunim 43 godine da uđem u rijaliti, uradim botoks, sredim se, izbelim zube, smršam i ofarbam se u plavo i da nađem nekog muškarca 20 godina mlađeg. Ako ja budem imala 50, on da ima 29. Mi tako da se zabavljamo, a on da voli drugu devojku, a ja da jurim za njim. Mene da zovu "Milja tri fitilja" , moram da se ozbiljno pozabavim time. Da li znate ono "O Vanja, o Vanja, tugo mojih dana" - provocirala  je Miljana Nenada Aleksića Ša. 


Kako je to izgledalo, možete da pogledate u video-snimku u nastavku ovog teksta. 

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading