JANJUŠU OTKAZAO BUBREG, MORA DA NAPUSTI ELITU ZBOG OPERACIJE? Doktori mu saopštili LOŠE REZULTATE!

Autor:

Zadruga

14.04.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš se poverio takmičari o mogućoj operaciji!

JANJUŠU OTKAZAO BUBREG, MORA DA NAPUSTI ELITU ZBOG OPERACIJE? Doktori mu saopštili LOŠE REZULTATE!

Foto: TV Pink/printscreen

Pre nekoliko dana, u rijalitiju "Elita", takmičar Marko Janjušević Janjuš podelio je sa svojim cimerima veoma ličnu i emotivnu vest - saznao je da mu je bubreg otkazao i da mu trenutno radi samo 30%. Ova informacija je izazvala značajan šok među ostalim učesnicima, ali i izvan rijalitija, jer je Janjuš poznat po svom emotivnom i iskrenom pristupu životnim situacijama.

- Ej, ostavi me na miru! Čoveče, meni je bubreg otkazao, radi samo na 30 posto! Možda ću morati da ga vadim, a ona mi govori da sam folirant - rekao je Janjuš tokom svađe sa Aneli Ahmić

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš Elita 7

 


Marko je otkrio da je saznao za ovaj zdravstveni problem kada je otišao na redovne lekarske preglede. Bilo je jasno da je ovo za njega veliki udarac, s obzirom na to da se bavi sportom i da je redovno vežbao. Ova vest je došla kao šok i za njegove cimere, koji su ga podržali i pružili mu podršku u ovim teškim trenucima.

Nakon što je podelio svoje brige sa cimerima, Janjuš je dobio snažnu podršku od njih. Neki od njih su podelili svoja lična iskustva sa zdravstvenim problemima, dok su drugi ponudili reči ohrabrenja i motivacije. Ovakva solidarnost među takmičarima je istakla važnost podrške u teškim trenucima, posebno kada je reč o zdravstvenim izazovima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli Ahmić svađa u Eliti 7

 


Iako se suočava sa izazovima, Marko Janjušević Janjuš je istakao da će nastaviti da se bori i da se nada poboljšanju svog zdravstvenog stanja. Njegova iskrenost i hrabrost u deljenju ove lične borbe su dodatno ojačali vezu sa publikom koja ga prati kroz rijaliti, kao i sa svima koji se suočavaju sa sličnim zdravstvenim izazovima.

Marko Janjušević Janjuš je otvoreno podelio svoj strah od moguće operacije bubrega sa svojim cimerima u rijalitiju "Elita". Njegova iskrenost je izazvala snažne emocije kod gledalaca, dok su njegovi cimeri pružili podršku i ohrabrili ga da nastavi da se bori. Nadamo se da će Janjušević uspeti da prevaziđe ove zdravstvene izazove i da će se uskoro vratiti normalnom životu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cilka

14.04.2024 15:04

A sta je sa mozgom? Sta kazu doktori?