ZVANIČAN BARAŽ U ELITI! Veliki šef saopštio ODLUKU - Ona se vraća u rijaliti?

Autor:

Zadruga

13.04.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U rijalitiju ,,Elita" održan je baraž!

ZVANIČAN BARAŽ U ELITI! Veliki šef saopštio ODLUKU - Ona se vraća u rijaliti?

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U rijalitiju "Elita" Veliki šef je doneo odluku da učesnici imaju pravo da glasaju za povratak jednog od izbačenih takmičara. Trenutno najviše glasova je dobila Vanja Živić, koja je očigledno ostavila dubok utisak na ostale takmičare. Njen povratak je podržala i ovonedeljni vođa Slađa Poštelina, ističući da je Vanja komunikativna i zabavna osoba.

Među takmičarima postoji raznoliko mišljenje o tome koga bi voleli da vide ponovo u "Eliti". Žana se izjasnila da bi rado videla Vanju Živić u rijalitiju, ističući njenu komunikativnost i zabavnu prirodu. Slađa Poštelina je podržala Žanin izbor, dok je Ša izneo stav da bi vratio Vanju zbog njenog isticanja u ovoj sezoni.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Vanja Živić

 


Anđelo je izneo svoje mišljenje o povratku Pable, ističući da mu neke stvari nisu bile prijatne, ali da ga generalno smatra "gotivnim likom". Đedović je izrazio podršku povratku Vanje, smatrajući da bi ona sada drugačije postupala za stolom, kao i da mnogi takmičari pokaju svoje postupke nakon izlaska.

Mića je istakao nekoliko takmičara koji su ostavili dubok trag u "Eliti", ali je svoj glas dao Sari Marbelji. Aneli je podržala povratak Vanje, ističući da je uvek bila tu da pruži podršku kada je bilo teško. Miljana je iznela da bi rado videla povratak Mensura ili Mike, ukoliko se ne ostvari povratak Vanje.

Foto: TV Pink/printscreen

Sara Marbelja

 


Iz ovih izjava takmičara jasno se vidi da su njihovi utisci o povratku takmičara raznoliki. Svako od njih ima svoje argumente i razloge za podršku određenom takmičaru. Očigledno je da su njihova iskustva i interakcije sa izbačenim takmičarima ostavili dubok utisak, što dodatno doprinosi dinamici rijalitija.

U zaključku, očekuje se da će povratak jednog od izbačenih takmičara uneti dodatnu dinamiku i napetost u "Elitu", a finalna odluka će zavisiti od glasova ostalih takmičara i, naravno, odluke Velikog šefa.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragan Braunović

13.04.2024 22:52

Vanja je jedno zlo podmuklo, opajdara, zana da je Ša ludak, anamješta mionu da je uništi ! Nju ste našli, sram vas bilo !