KAMERA ZABELEŽILA ŠOKANTAN PRIZOR! Evo šta je Janjuš uradio, usijale se društvene mreže! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.04.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na snimku se navodno vidi kako učesnik Elite obavlja poziv.

KAMERA ZABELEŽILA ŠOKANTAN PRIZOR! Evo šta je Janjuš uradio, usijale se društvene mreže! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesni Elite Marko Janjušević Janjuš navodno je telefonirao u rijalitiju, ako je suditi po klipu koji se munjevitom brzinom širi po društvenim mrežama. Naime, on je prošao pored crnog stola, pa se okrenuo kontra od kamere, ali je jedna ipak uspela da uhvati trenutak kad navodno drži telefon u ruci.

 

 

 Janjuš je izvukao neki crni predmet iz džepa i ponašao se kao da razgovara preko telefona.

- Halo. Čekaj, na sastanku sam. Zovem te u pola 4 - rekao je Janjuš i opet vratio predmet u džep.

Ispod snimka su odmah počeli da se nižu komentari. Dok su jedni bili ubeđeni da Janjuš nije obratio pažnju na to da će ga kamera snimiti i da je razgovarao preko telefona, drugi smatraju da je košarkaš hteo da se našali sa zadrugarima i gledaocima.

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

 

Poznato je da na imanju u Šimanovcima nema dometa i da članovi obezbeđenja komuniciraju putem voki-tokija, te nema sumnje da je ovo bila samo Janjuševa neslana šala. 

Inače, pre toga desila se velika drama Marka sa Aneli, koja tvrdi da se neće miriti sa Janjušem. 

- Ne mogu više da gledam u pasulj da li ću da ostanem sa Janjušem ili ne. Čovek je pokazao da na njega ne mogu da se oslonim, odnosno da mogu povremeno, a to nije nešto što mene čini srećnom. Ne bi da izađem odavde i da me ljudi pamte kao neodlučnu ženu. Više mi je muka da ga čekam da se on sredi i predomisli. Mislim, naravno da sam tu za njega kada mu je teško zbog gubitka brata, ali i on će morati da nastavi dalje. Moraće da bude jak zbog ćerke i porodice. Neće niko drugo da stane na noge umesto njega, to mora svima da bude jasno - pričala je Aneli, a Janjuš se samo na kratko nadovezao:

- Ne bih da širim ovu priču jer je svima jasno da ja hoću sada da budem u miru sa samim sobom i sa ljudima ovde. Distancirao sam se od Aneli, ne diram je, a ona žena, svaki trenutak koristi da mene podbada. Neću da nasedam na takve priče, ne zanima me šta ona misli, tako da i sada kratim priču.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading