ANELI KRENULA U LOV NA STANISLAVA: Maja ne sluti šta joj se dešava IZA LEĐA, zbog ovoga će nastati RAT! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.04.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva grabi svaku prilku da bude u Panterinoj blizini!

ANELI KRENULA U LOV NA STANISLAVA: Maja ne sluti šta joj se dešava IZA LEĐA, zbog ovoga će nastati RAT! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti učesnica Aneli Ahmić otkako je raskinula vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem koristi svaku moguću priliku da nervira Maju Marinković i meša se u njenu vezu sa Stanislavom Krofakom. Iako i dalje drugaricama govori da ima osećanja prema Janjušu, njenai postupci prema Panteri ne govore tako, zbog čega trpi žestoke osude i kritike na društvenim mrežama. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, pixabay.com

Aneli Ahmić, Stanislav Krofak i Maja Marinković

Iako joj je Janjuš nekoliko pita napravio ljubomorne scene zbog Stanislava, ona ne želi da promeni ništa u svom ponašanju. već dodaje još veći gas, a pokušaji da uplovi sa njim u komunikaciju su sve očigledniji. 

Naime, Aneli je juče tokom večeri svratila u pab "Prijatelji" kod Lepog Miće, kako bi se navodno raspitala oko proslave Bajrama i baš u trenutku kad je on sam sedeo sa Stanislavom i razgovarao. Ova scena zapala je za oko mnogim pratiocima rijalitija na društvenim mrežama, koji su zaključili da koristi svaku situaciju da se nabacuje, ali i izaziva sukob sa Majom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Podsećanja radi, Maja i Aneli su zbog Stanislava imale žestog sukob u ponedeljak tokom ankete, kad je Ahmićeva izjavila da je sigurna da bi Pantera bio sa njom, ali da ona to nikad ne bi uradila svojoj drugarici Mioni Jovanović

- Ne bi tebe Stanislav nikad opalio - vikala je Maja Aneli.

- Misliš da ne bi? Bi, bi, nego ja neću, jer je on Mionin bivši dečko, Miona je moja drugarica - šokirala je Aneli, dok je Stanislav Krofak samo ćutao.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tamara ana

11.04.2024 11:08

Nek se Majakiti bar malo vraca njeno uobicajeno ponasanje.