ŠA DODAO NOVO PRAVILO NA SPISAK, POD OVIM USLOVOM MIONA MOŽE DA ŽIVI KOD NJEGA: Spremite se za šok, reper prevazišao sve ikada viđeno!

Autor:

Zadruga

11.04.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je uspeo da šokira publiku, kada je otkrio pod kojim uslovima Miona može da živi kod njega.

ŠA DODAO NOVO PRAVILO NA SPISAK, POD OVIM USLOVOM MIONA MOŽE DA ŽIVI KOD NJEGA: Spremite se za šok, reper prevazišao sve ikada viđeno!

Foto: TV Pink/printscreen

U jučerašnjoj emisiji, voditelj Darko Tanasijević je razgovarao sa učesnicima o temama vernosti, prevari i izdaje. Jedan od učesnika koji je privukao posebnu pažnju gledalaca bio je Nenad Aleksić Ša, koji je otvoreno govorio o svojim iskustvima iz veze.

Ša je otkrio da je i sam imao iskustvo sa prevarom u vezi, ali i da je bio izdat od strane osobe kojoj je najviše verovao. Njegova iskrenost i otvorenost na ovoj temi izazvala je šok i pažnju kako ostalih učesnika, tako i publike.

Ša je otkrio da nikada ne bi dozvolio Mioni Jovanović da živi u njegovom stanu, a da ima šifru na telefonu, što je Mionu izvelo iz takta, pa je momentalno reagovala i stavila mu do znanja da neće moći da joj proverava mobilni telefon kada mu to padne na pamet, jer mora da poštuje njenu privatnost, što se njemu nije dopalo:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

 

- Ne bih oprostio šifru na telefonu, flert, dopisivanja na telefonu - rekao je Nenad Aleksić Ša.

- Moj telefon će imati šifru, on moj telefon može da dobije samo ako mu ja dozvolim - rekla je Miona.

- Automatsko poverenje, ne bih opraštao da lajkuje drugim ljudima slike. Delujem mnogo surovo, ali imam svoje razloge. Kakva privatnost, ako živi u mom stanu - rekao je Ša.

- Može da vidi moj telefon, ali da ga sad uhvatim kako mi tako sam uzme i gleda, to mi je debilno - nastavljala je Miona Jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading