ŠA UDARIO NA STANISLAVA: Razvezao jezik o SVINGERSKIM KLUBOVIMA, priznao da NE VERUJE Mioni!

Autor:

Zadruga

08.04.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper bez dlake na jeziku progovorio o suparniku!

ŠA UDARIO NA STANISLAVA: Razvezao jezik o SVINGERSKIM KLUBOVIMA, priznao da NE VERUJE Mioni!

Foto: instagram, e-stock, pink/printscreen

Miona, Stanislav, Ša

Reper Nenad Aleksić Ša sinoć je otvorio dušu voditelju Darku Tanasijeviću u novom delu imanja, te prokomentarisao svoj odnos sa Mionom Jovanović, kao i rat sa njenim bivšim dečkom Stanislavom Krofakom Panterom.

- Ša, kako si sad? - upitao ga je voditelj.

- Onako, iskreno... Ne znam ni šta da mislim. Malo mi je glupo jer Stanislav sad iznosi da je radio u svingerskim klubovima, a Mionu optužuje da je cinkara. Ako je on rekao sve u vezi dronova, ona ima pravo da kaže šta se njoj nije dopadalo, pa je odlučila da više ne bude u tom odnosu - istakao je Ša.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ša progovorio o Mioni i Stanislavu

- On smatra da je to alibi za ono što je ona njemu uradila - nadovezao se voditelj.

- On može da naziva to kako želi. Nije to alibi, ona je rekla šta je nju mučilo. Nije ona projekat, pa da bude na testu. Zbog čega je on pričao da je stalno bila na testu? E, to njegovo je izvlačenje za ono što je radio. To pada u vodu - istakao je Ša.

- Da li si 100% siguran da ona nema emocije prema Stanislavu? U petak si rekao da ga brani i stalno mu se pravda, rekao si da nemaš poverenje u nju, a juče si na nominacijama rekao da joj veruješ - istakao je Darko.

- Verujem u to da joj verujem, šalim se. Ne verujem joj 100%. Ne tvrdim ništa, ali ne znam. Na osnovu čega da joj verujem kad stalo menja svoje iskaze. Dare, ja sam sluđen. Ne znam šta da mislim. Ona bude dobra, pa je ljuta. Dare, nemam pojma - rekao je Ša.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ša otvorio dušu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading