HOROR IZDANJE MIONE JOVANOVIĆ: Po licu joj se pojavili KRATERI, šta joj se desilo?

Autor:

Zadruga

08.04.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović u šokantnom izdanju!

HOROR IZDANJE MIONE JOVANOVIĆ: Po licu joj se pojavili KRATERI, šta joj se desilo?

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U poslednjim epizodama rijalitija "Elita", pevačica Miona Jovanović našla se na udaru komentara gledalaca zbog stanja svog lica. Mnogi su primetili da su joj se pojavile bubuljice, a spekuliše se da je razlog tome konstantno nošenje šminke, zbog čega njenim porama nije dozvoljeno da dišu. Kao rezultat toga, javljaju se bubuljice i akne, sa kojima se Miona bori kremama, a ova situacija nije prošla neprimećeno ni pred kamerama.

Miona Jovanović, koja je inače poznata po svom besprekornom izgledu, sada se suočava sa pritiskom javnosti i komentarima na društvenim mrežama koji se tiču stanja njenog lica. Mnogi fanovi su izrazili zabrinutost i pružili podršku pevačici, dok su drugi bili surovi u svojim komentarima, što je dodatno pogoršalo situaciju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović Elita 7

 


Nošenje šminke tokom dužih perioda može imati negativan uticaj na kožu lica, posebno ako se ne pridržava odgovarajuće nege kože. Zatvaranje pora šminkom može dovesti do začepljenja i stvaranja bubuljica i akni, a upravo to se čini da se dogodilo Mioni Jovanović.

Iako se suočava sa ovim izazovima, Miona nije krila svoje stanje i otvoreno je govorila o svojoj borbi sa problematičnom kožom. Kao javna ličnost, ona se trudi da bude iskrena i autentična, te je ovo iskustvo podelila sa svojim pratiocima kako bi podstakla otvoren razgovor o nezi kože i problemima sa kojima se mnogi suočavaju.

Miona Jovanović se sada suočava sa izazovima održavanja javnog imidža usred rijalitija "Elita", ali istovremeno pruža primer autentičnosti i otvorenosti. Njena iskustva sa problematičnom kožom mogu poslužiti kao podsetnik da je važno voditi računa o nezi kože, posebno ako se redovno koristi šminka. S obzirom na podršku koju je dobila od fanova, jasno je da Miona ima veliku podršku dok se nosi sa ovim izazovom u javnom svetlu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
BATA

08.04.2024 04:18

Ona je užas...rugoba spolja i unutra...