Ispovest Stefana Karića u Minskom polju o pritvoru: Spavao sam na sunđerima sa bubama! (video)

Autor: Sanja Arsić

Zadruga

27.03.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novu epizodu "Minsko polje sa Sanjom", pogledajte na kanalu Republika TV

U večerašnjoj epizodi emisije "Minsko polje sa Sanjom" u vruću stolicu seo je bivši zadrugar Stefan Karić. Sanja i Stefan su se dotakli aktuelnih tema iz "Elite", a onda je Karić otvorio dušu i progovorio o zatvorskim danima. 

 

Naime, on je pre godinu dana proveo 30 dana u pritvoru zbog sumnje da je pretukao Natašu Šaviju. Suđenje je tek počelo, a Karić sada po prvi put u emisiji Minsko polje sa Sanjom otkrio kako mu je bilo tih mesec dana u ćeliji i o čemu je razmišljao.

Republika

Foto: Dragan Kadić

 

 

 

- Pitao sam se gde sam ja to, zbog stvari koju prvenstveno nisam uradio. Kada sam stigao u ćeliju, vidim neke sunđere na kojima trebam da spava, pakao, imao sam neki prsluk sa njim se pokrio nisam hteo da se pokrivam sa onim njihovim ćebićima. Kada sam stigao znali su svi da sam ja tu i kako sam legao čujem ženski glas, neko me doziva. Pomislio sam da sam ja lud. Tu je prozor koji ne može da se zatvori, kupatilo neko jezivo, bube svuda, ma užas. Gledam u plafon tu prvu noć i gledam one recke po ćeliji što su pisali imena kad opet ženski glas doziva me. Ja na prozor i obraća mi se ženska osoba i onda devojke neke ulaze u komunikaciju sa mnom. Ja ne mogu da verujem, pomislio sam jel moguće u zatvoru ne mogu da pobegnem od žena. Sa druge strane bloka deru se muškarci. Našao sam se između dve vatre i sve mi bilo čudno - rekao je Karić.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Stefan karić o zatvorskim danima

 

- U ćeliji je bilo nas šestoro i onda su posle doveli i neke klince, bukvalno maloletnike. To su bili oni koji su nakon one tragedije u školi pisali po društvenim mrežama. Bili su jako uplašeni. To je jako mala sobica, ja ne znam kako smo svi stali tamo. Prema meni su svi bili korektni, od komandira do zaposlenih, zatvorenika, stvarno su svi bili fer. Pakao je bio jer ja nisam znao koliko ću tamo ostati, tako da jedan dan tamo traje kao večnost. Kada sam izašao trebalo mi je dugo da se vratim u neku normalu, ne znam da li mi je trebalo više vremena nakon rijalitija da se oporavim ili od pritvora, veruj da su uslovi jako slični -  iskren je Stefan koji dodaje da je kivan na mnoge jer su ga osudili pre presude.

- Kivan sam jer me niko nije pitao, pa ni privatno kako sam, šta se desilo, da ispričam svoju stranu. Osuđen sam pre samog suđenja, ali dobro, mogu ja da podnesem sve to. Saznaće se sve kada suđenje počne kako treba, pošto je već dva puta bilo nekih odlaganja.

 

Minsko polje sa Sanjom pogledajte u videu u početku teksta! 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading