ANABELA VRŠLJA SA NASLEDNICAMA PO PRODAVNICI: Pevačica uhvaćena na DELU, evo kakva je majka i baka! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.03.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhvatili smo Anabelu Atijas sa ćerkom i unukom!

Pevačica Anabela Atijas važi za privrženu majku koja neretko provodi vreme sa svojim naslednicama, a paparaco našeg portala uhvatio ju je upravo u neobaveznom šopingu sa njima. Naime, Anabela je vreme provodila razgledajući stvari u jednoj prodavnici, a društvo su joj pravile najmlađa ćerka Blankica, kao i unuka Mia.

Na vidiku nismo videli Lunu Đogani, tako da pretpostavljamo da je Anabela danas preuzela čuvanje svoje starije unuke. Pevačica ju je sve vreme brižno držala za ruku, a u jednom momentu ju je čak i uzela u naručju, dok je Blankica ushićeno razgledala stvari u prodavnici.

Podsećanaj radi, pevačica Anabela Atijas nedavno je do detalja objasnila zbog čega se povukla iz medija. Kako je istakla, na sve je uticalo njeno učešće u rijalitiju "Zadruga".

Valjda svako ima pavo na svoje parče neba. Nikada se nešto nisam bavila time šta rade drugi. Fokusirana sam na sebe i na sebi drage ljude. Volim da su svi ispunjeni. Ima posla. Uvek sam se vodila time da je zlatna sredina za mene najbolja moguća stvar koja mi se može desiti. Jer, shvatila sam da sve nosi svoje nešto i što si više u medijima gubiš nešto svoje - rekla je Anabela.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Anabela Atijas osvojila je četvrto mesto u rijalitiju Zadruga 3

Kada sam naučila medijima da kažem "ne" sve se promenilo. Jer ranije je to bilo katastrofa. Nisam znala da kažem nijednom novinaru da ne mogu da dajem intervju ili da neću ili ne mogu da dođem u emisiju. Nisam za sve emisije. Onda sam shvatila da je to baš neko prokletstvo - objasnila je Anabela i priznala da joj medijska pažnja nimalo nije prijala.

Desilo se to što se desilo, taj rijaliti koji je mene doveo na samo dno. I na tom dnu, kako kažu ljudi da moramo ponekad da budemo u najvećoj tami da bismo ugledali svetlost. E to se meni desilo. Bila sam na samom dnu kad se pojavila ta neka svetlost, i kada sam počela da učim šta meni ne prija i šta ja moram da preduzmem da bih bila dobro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading