NOVE INFORMACIJE O STANJU ALEKSANDRE NIKOLIĆ OBJAVLJENE: Starleta sve otkrila o POROĐAJU!

Autor:

Zadruga

12.03.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić objavila novu fotografiju!

NOVE INFORMACIJE O STANJU ALEKSANDRE NIKOLIĆ OBJAVLJENE: Starleta sve otkrila o POROĐAJU!

Foto: youtube.com/alexmima98

Pobednica rijaliti programa "Zadruga", Aleksandra Nikolić, koja se nalazi u blagoslovenom stanju, nedavno je primljena u bolnicu, jer je njen porođaj sve bliži. Tokom prethodnih meseci, trudna starleta nije krila svoje uzbuđenje i nestrpljenje zbog dolaska bebe, a sada je svojim pratiocima na Instagram profilu pokazala kako izgleda u devetom mesecu trudnoće. Na selfiju koji je objavila, Aleksandra je pozirala u krupnom planu, ističući svoje lice, dok je u opisu fotografije napisala: "Deveti mesec trudnoće", uz emotikon koji se topi i malo pile.

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić Instagram

 


Mnoge javnosti zanima da li će otac deteta, Filip Car, biti prisutan u porođajnoj sali. O njihovom odnosu se već danima unazad priča, počevši od njihove veze koja je započela pred kamerama rijalitija "Zadruga", pa sve do veridbe koja je usledila nakon završetka šeste sezone. Nakon što su saznali da će dobiti devojčicu, mnogi su bili zainteresovani da saznaju da li će Filip biti uz Aleksandru tokom porođaja.

Očekivanje njihove ćerke nije jedina tema koja intrigira javnost, već i planovi para za budućnost. Nakon što su se pojavili u javnosti sa ovom radosnom vesti, mnogi su zainteresovani da vide kako će se njihov odnos dalje razvijati, kao i da li će se venčati nakon što beba dođe na svet.

Foto: ATA Images, Shutterstock

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 


U poslednjem zajedničkom videu, Aleksandra Nikolić i Filip Car su otkrili da li će ući u "Elitu 7", što je dodatno podgrejalo spekulacije o njihovim planovima za budućnost. Ovaj par i dalje intrigira javnost svojim potezima i izjavama, a mnogi sa nestrpljenjem očekuju dolazak njihove ćerke i dalji razvoj njihove veze.

Iako su prošli kroz turbulentan odnos pred kamerama rijalitija, Aleksandra Nikolić i Filip Car sada se suočavaju sa novim izazovima - roditeljstvom. Njihova ljubavna priča iščekuje se sa velikim interesovanjem, dok se javnost raduje dolasku njihove ćerke i prati svaki njihov korak ka formiranju porodičnog doma.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading