ŠA UVALIO STANISLAVU MAJU MARINKOVIĆ, PA SABOTIRAO IZBOR POTRČAKA: Milan Milošević žestoko opomenuo vođu zbog SKANDALOZNE odluke!

Autor:

Zadruga

25.03.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ša je uspeo da utiče na odluku Luku Majčice, usledio haos.

ŠA UVALIO STANISLAVU MAJU MARINKOVIĆ, PA SABOTIRAO IZBOR POTRČAKA: Milan Milošević žestoko opomenuo vođu zbog SKANDALOZNE odluke!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sinoć je u "Eliti" održano još jedno izdanje emisije "Izbacivanje". Šestoro učesnika se borilo za opstanak, a nakon što su Mariji Malivuk duplirani glasovi publike, "Elitu" je zauvek napustio Pavle Milevski Pablo. Došlo je vreme da učesnici rijalitija saznaju koga je on imenovao za vođu.

Pavlovo pismo je izazvalo uzbuđenje među ukućanima, ali i kod publike koja nestrpljivo očekuje da sazna ko će preuzeti vođstvo u Beloj kući. Pismo je napisano u studiju kod voditeljke Ane Radulović neposredno pre Pavlovog izlaska iz rijalitija, a danas je stiglo u Belu kuću.

Luka Majčica izabran je za ovonedeljnog vođu, a njegov zadatak je bio da izabere ovonedeljne potrčke. On je odlučio da se poigra, ali je na kraju odlučio da u izolaciju pošalje Maju Marinković i Stanislava Krofaka Panteru, bivšeg Mioninog dečka:

 

- Ovo je bežanje od problema, kukavičluk, nije smeo da postavi Mionu i Stanislava, a nacija čeka njihov razgovor. Stanislav nije navalentan dečko, tako da ću ispoštovati. Niko nema mu*a da stavi ono što nacija želi - rekla je Maja Marinković.

- Nije, nikada to Ša ne bi uradio - priznao je Luka Majčica.

- Ovde niko petlju nema - prokomentarisao je Milan Milošević.

- Ovo je podlo, jer svi znaju da ja ne volim izolaciju - dodala je Maja Marinković.

- Nisam lepši par mogao da dobijem - rekao je Stanislav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

26.03.2024 08:17

A trčala si u izolaciju da rastavi Anđelu i Zvezdana pa kroz zid rehab i izolacije pevala na sav glas Caru u dane najveće nacionalne žalosti a ni deka ti se nije ohladio.