PUKLA BRUKA! Miona PRIZNALA da gleda u Stanislava, Ša dobio DOKAZ da se vraća BIVŠEM?

Autor:

Zadruga

25.03.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović se izlanula!

PUKLA BRUKA! Miona PRIZNALA da gleda u Stanislava, Ša dobio DOKAZ da se vraća BIVŠEM?

Foto: TV Pink/printscreen

Prošle noći Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša ušli su u raspravu zbog pevačicinog razvogora sa voditeljem. Naime, Miona je morala da podnese izveštaj Nenadu šta je sve pričala sa Darkom Tanasijevićem i da li je u intervju bilo pitanja o njenom bivšem dečku Stanislavu Krofku

- Pitao me je za to što pričaju ljudi u fazonu da ja njega stalno gledam, kako to komentarišem... Ja sam rekla to što oni tako vide, kao da ja gledam, ne znam da li je neko ustao da kaže kako on gleda u mene, nego ja u njega - odala se Miona. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- A otkud ti znaš da on tebe gleda, ako ti njega ne gledaš? - provalio je Ša. 

- 100 puta smo čuli od Milana da se vidi da on gleda, ja sam rekla u fazonu da nisam ni odgovarala na to... Nego navodno da se on ne bi pomirio, da ja njega ne zanimam, a svi pričaju da ja njega gledam, ja navodno u njega gleda. Ustvari, lupetaju gluposti - pravdala je Miona. 

- A je l' te pitao nešto za mene? - upitao je Ša. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Kako mi je sada sa tobom, ja sam odgovorila da se malo promenilo. Ja sam rekla da će nas cela situacija ugušiti, ja sam rekla valjda neće idu lepi dani, sunce, da ćemo uživati - bila je kratka Miona. 

- Ja sam rekao da bilo koji drugi muškarac da je na mom mestu bi otišao zbog toga što radiš za stolom, to što ga hvališ preda mnom, a mene spuštaš. Ja sam rekao da mi ne pada napamet da idem iz odnosa, jer te volim i osećam da i ti mene voliš. Hoću da budem smireniji i da se svima pojasni da sam ja njen dečko - pričao je Ša i dodao:

- Za crnim stolom mu se uvlačiš u d*pe! Darko je rekao da treba odsečnija da budeš, ja sam se složio.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading